Történt már veled ájulás?
És ha igen, akkor mi okozta?
Vérnyomásod esett le?
Vagy nem ettél-ittál eleget?
Menses idején gyakoribb, ill. könnyebben előfordul?
21L
Elájulni még sosem ájultam el de 2x volt hogy elszédültem, lefehéredtem és zúgott a fülem, de olyankor leültem, ittam valami löttyöt és nem volt baj. Egyébként mindkettő reggel történt, egyik reggeli készítés közben, a másik fodrásznál, szóval sokat álltam. Meg gondolom a cukrom is leesett.
20/L
Én még soha életemben nem ájultam el, pedig sok minden történt már velem.
17/L
Menstruacio utolso napja es valami nagyon eros idojarasi tenyezo volt. Nem tudom, mi a neve, mindenesetre iszonyatosan nyomott, fulledt volt a levego, es mikor mar osszekanalaztak es vizet adtak, labam felpolcoltak, abban a pillanatban kezdett el egyszerre villamlani, dorgeni, es szakadni az eso.
A tudatomnal voltam es volt elojele. Ereztem, hogy pillanatokra elsotetul minden es rosszul vagyok. Mikor ki akartam menni a levegore, kiment belolem az ero, elsotetult minden, de volt idom leulni a foldre.
Muszaj azonnal leulni utcan is, ne vard, mig zuhansz.
Miutan hideg szensavas vizet ittam, vizes ruhat is adtak, hamar jollettem.
Volt eloerzete. Fontos komolyan venni, akkor nem zuhansz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!