Történt már veled rosszullét, ájulás alacsony vérnyomás miatt?
Ha igen, akkor milyen tünetei vannak?
És miben különbözik attól ha pl valaki nem reggelizik és leesik a vércukra vagy ilyesmi?
Vagy attól ha valaki a tömeget bírja nehezen és pánikszerű rosszullétei vannak?
19é lány
Nekem rendszeresen alacsony a vérnyomásom, néha el is ájulok. Általában elmegy a látásom, van egy érzésem, hogy le kellene feküdnöm, gyenge vagyok, összeesek.
Ha vércukor miatt vagy rosszul, az nemegyszer erős rosszulléttel és gyomorfájdalommal is jár, de lehet ugyanúgy fájdalommentes, mint a vérnyomás miatti.
A pánikroham a legdurvább, légszomj, verejtékezés, halálfélelem jelentkezik, nagyon felgyorsul a pulzus. Ez jól elkülöníthető a másik két esettől.
Miben különbözhet az ájulás elötti pillanat a halál elöttitöl?
Én tuti azt hinném ,hogy meghalok.
Nekem a vérnyom. úgy 17 éves koromtól 35-ig ,145/80 volt,most nagy nehezen elkezdtem a napi egy gyógyszert ,attól 115-120 ,de sokszor mivel még nem ájultam el,azt hiszem,hogy meghalok és lefekszem.
1 hete kezdtem a gyógyszert,ha pár nap múlva nem szünik meg a számomra alacsony vny miatti rosszullét,abbahagyom és legyen 145,amivel semmi bajom nem volt soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!