Most megyek először nőgyógyászati rákszűrésre? Mi az amit tudni kell róla?
Azt hallottam, hogy előtte nem lehet szexelni legalább 24 óraval, ez igaz?
Utána már lehet? Ha igen akkor mennyit kell várni?
Mennyire fáj?
Mennyi idő a vizsgálat?
Ha edzésre járok, akkor az aznapi edzést hagyjam ki?
Előre is köszi a választ!:)
19:
Gyomor- vastag- és végbéltükrözésre is évente jársz? De őszintén...
Azokban a betegségekben is ugyan annyian halnak meg évente nagyságrendileg. Szóval; jársz rendszeresen? (Ha már személyeskedünk...)
19: ja-ja, emlékszem én is....
Valami agykárosult lehet, ittmaradt véletlenül 100 évvel ezelőttről.... :)
20: és háromévenként széttenni a lábad az nem megalázó, csak az évente ...?
:-D :-D :-D
23
Mindig az. A 3 évenkéntet csak az orvosi ajánlás miatt írtam. Engem egyik sem érdekel. Nem prüdériából, hanem meggyőződésből. Az intim szférámra kényes vagyok. Covid tesztre sem mentem, mert az orromban turkálást sem kedvelném. Nem vagyunk egyformák. Ennyi.
Félsz, hogy lepókhálóz a nőgyógyász???
:-D
25 és 26
Ti nagyon hülyék és rosszindulatúak vagytok. Házasságban élek, a pókhálózással nincs gond.
Nem sarkallok senkit semmire,csak elmondom, hogy van élet nőgyógyász nélkül is.
Ja... és nagyon hallgattok a gyomor- és vastagbéltükrözésről...Mikor voltatok utoljára? Jártok évenként oda is?
A vastagbélszűrés csak székletvizsgálat alapból. És csak azokat tükrözik aztán, akiknél valamit találnak.
Úgyhogy keress újabb kifogást!
28:
pontosan hol van előírva az évenkénti méhnyakrákszűrés (panaszmentes esetben)...???
(Sehol.)
A tükrözés is életeket menthet, de valamiért ott nem tolongtok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!