Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most megyek először nőgyógyász...

Most megyek először nőgyógyászati rákszűrésre? Mi az amit tudni kell róla?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy előtte nem lehet szexelni legalább 24 óraval, ez igaz?

Utána már lehet? Ha igen akkor mennyit kell várni?

Mennyire fáj?

Mennyi idő a vizsgálat?

Ha edzésre járok, akkor az aznapi edzést hagyjam ki?

Előre is köszi a választ!:)

2021. jan. 19. 18:15
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudom hogy kimondott neked ilyeneket de nem tortenik SEMMI extra és SEMMI nem igaz ebből, nyugodtan szexelj, sportolj stb amúgy levesznek egy kis kenetet egy kis pálcikával, kb semmit nem erzel egyáltalán nem faj és jön utána az ultrahang ami lehet picit kellemetlen de nem fáj!!
2021. jan. 19. 18:28
 2/32 anonim ***** válasza:
17%
Ízlés dolga, de roppant kellemetlen, megalázó procedúra...
2021. jan. 19. 18:36
 3/32 anonim ***** válasza:
54%

Ultrahang? Nekem sose volt ultrahang rákszűrésnél.

A kenet levétele sok mindentől függ, hogy mennyire fáj, főleg az orvostól meg, hogy mennyire lazulsz el. Nekem volt, hogy alig éreztem, volt, hogy fájt is meg utána picit véreztem, de amúgy semmi komoly. Maga a levétel max 1 perc.

Ezekről a tiltásokról én még sose hallottam.

2021. jan. 19. 18:40
 4/32 anonim ***** válasza:
80%
Ízlés dolga ?? Ez egy rákszűrés könyörgöm nyilván a kellemetlen része az kinek mi, de az hogy megalázó az nonszensz ez egy rutin vizsgálat semmi megalázó nincsen benne ( persze lehet a te dokid közben lehord mindennek és megaláz téged de az nem a rákszűrés része max a dokid paraszt)
2021. jan. 19. 18:40
 5/32 anonim ***** válasza:
46%

2: mi a megalázó egy tök alap orvosi vizsgálatban...??

Neked ugye nincs minden rendben a toronyban???

Inkább egy jó kis méhnyakrák? Az nem megalázó neked?

Elképesztő sötét ostobaság!

2021. jan. 19. 18:43
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
3: nem tudom én magánba járok, de régen sztk-ban is (pár éve ) benne volt a hüvelyi UH + rákszűrés de lehet néhány helyen kérni kell akkor.. mindenesetre kérj mert hasznos !
2021. jan. 19. 18:43
 7/32 anonim ***** válasza:
13%

4:

Pucért altesttel, széttárt lábakkal egy vadidegen előtt, na az a megalázó. Meg az, hogy egyáltalán ilyen helyzetbe kényszerül az ember. Nem ártana a 100+ éves módszereken frissíteni kicsit. De nem fognak, mert ez olcsó.

2021. jan. 19. 18:44
 8/32 anonim ***** válasza:
60%
De ez nem megalázó konyorgom nagyon nagy probléma van a fejben de tényleg... egyébként ilyen helyzetbe kényszerül ???? Te ostoba vagy ?? Minden évben min 1x kell menni ( amúgy általában az ember ugyanahhoz az orvoshoz jár magyarul nem vadidegen..)hacsak nem akarod megkockáztatni hogy későn kapjak el a baj és már menthetetlen leszel meg kivagnak egy darabot belőled ! Mond már meg nekem amúgy hogy meg is hogyan lehetne máshogy vizsgálni a hüvely épségét, levenni a kenetet ?? Azért mert te prűd vagy még nem kell azt terjeszteni hogy ez mennyire megalázó! Keress meg inkább egy szakembert!
2021. jan. 19. 18:49
 9/32 anonim ***** válasza:
67%

Bazzeg, nem tudsz különbséget tenni orvos és hétköznapi helyzet között???? Nem a körút közepén kell széttárnod a lábadat, nyilvánosan....

Pár hónapja is te hőzöngtél valamelyik kérdés alatt ugyanerről????

Mégis, hogyan vegyen kenetet "más módszerrel"....??? Hókuszpókuszoljon egyet, hátha kijön belőled a kenet összezárt lábak mögül, varázspálcával?????

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2021. jan. 19. 18:55
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Sperma ne legyen a huvelyben, mert nem art egy szennyezetlen minta.

Ha faj, az a tulzott feszultseg es a ciklus menstruacio elotti szakasza. Rovid ideig kellemetlen, es sosem egyforman. Nem az orvos az allat, ha eppen faj.

Maganrendelesre nem sajnalom a penzt, mivel ott huvelyi ultrahang es kolposzkopia is tortenik. Kulonben csak a mehnyak allapotat tudod meg.

2021. jan. 19. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!