Most megyek először nőgyógyászati rákszűrésre? Mi az amit tudni kell róla?
Azt hallottam, hogy előtte nem lehet szexelni legalább 24 óraval, ez igaz?
Utána már lehet? Ha igen akkor mennyit kell várni?
Mennyire fáj?
Mennyi idő a vizsgálat?
Ha edzésre járok, akkor az aznapi edzést hagyjam ki?
Előre is köszi a választ!:)
8
Dehogy vagyok prűd... Egyszerűen ez nem fér bele abba a körbe, amit még tolerálni tudok.
A vizsgálatokról: teljes Ct, MR, hasi ultrahang (a hüvelyi sem fér bele) ilyesmik. Plusz labor. És akkor talán nem kell turkálni. Évente sem kell járni; az ajánlás 3 év. Persze sokan túlreagálják. A betegség pedig 8-10 év alatt alakul ki (tegnap volt róla komoly cikk, a mnyrák elleni védekezés hete alkalmából)
Persze, ki-ki megy vagy sem, magánügy. Én kösz, nem.
#8: szerintem is pszichológusért kiált ez az eset...
Nem a módszer 100éves, hanem a 8-aska mentalitása! :-D
13,14:
Évente van kb. ezer eset, kb. 300 halálos. Nem akarom kissebíteni a problémát, de 300-an kb. bármibe belehalhatnak.
A mnyrák döntően öröklött hajlamból alakul ki, részben pedig az életmódnak az eredménye. Ugyan az a helyzet, mint más ráktípusoknál: aki a felmenők miatt érintett, ott fontos, a többieknek gyakorlatilag csak egy önmegnyugtatás. Én a kétezres évek elején voltam, köszönöm; elég is volt.
Kíváncsi lennék, hogy az illető hogyan fog szülni..... :-DDD
Ultrahanggal kivarázsolják belőle a gyereket? vagy hogyan? :-D
Jajj, hagyjatok a 12-es valaszolot, szora sem erdemes (gondolom a tobbi agyament hozzaszolas is az ove) mar egy masik nogyogyaszos kerdeshez is odahanyta ezt a fhaszsagot a rakszuresrol, meg a megalazo helyzetrol.
Nevetseges, amiket irkal, valami oriasi baj lehet a fejeben. Talan pszichologust azert meglatogathatna, ha mar mast nem is tesz magaert.
19
Köszönöm, nincs semmi bajom, egyszerűen csak herótom van az egésztől. Ijesztgetitek a fiatalokat, hogy, ha nem jár, rákos lesz 20 évesen, meg ilyen marhaságok...
Én pedig megírom, hogy az orvosi ajánlás 25 éves kor felett 3 év. Ráadásul, ha nem jár valaki, akkor sem áll meg a világ. Ennyi.
Ez bántja sokak lelki világát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!