Van félni valóm? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Iszonyatosan fájnak a melleim és a hónaljam. Mostanában már a csontjaim is, de nagyon zsibbad.
Szűrésre 3 hónap múlva kell mennem, addigra van időpontom. Lehet ez a legrosszabb amire gondolok? Mert a 3hónap is sokat számít szerintem ilyen esetben.
A fájdalom nyugalomban is jelentkezik?
Függ testhelyzettől, mozgástól..vagy ezektől független?
Családjában volt/van mellrákos/petefészekrákos?
végzős orvostanhallgató
nem függ a testhelyzettől, és nyugalomban jelentkezik a leginkább. Ha mozgok (pl. takarítás, akkor érzem kevésbé)
igen van mellrákos a családban sajnos.
Ne várjon tovább, én a helyében már hétfővel felkeresnék egy magán-nőgyógyászt. Nem akarom megijeszteni, de jobb lenne, ha szakavatott ember látná. Amennyiben BAZ vagy hajdú-megyei lakos, ajánlhatok emberséges, rendes orvost.
A magánrendeléseken egy általános vizsgálatért kb. 5000-10000 Ft-ot kérnek el. Ne sajnálja rá az összeget a saját és hozzátartozói nyugalmának érdekében is.
végzős orvostanhallgató
ettől a megyétől elég messze lakom. Rendben hétfőn intézek valamit.
köszönöm a tanácsokat
Bármiben segíthetek, írjon.
Legyen majd olyan kedves, írja meg, mit mondtak (akár privátban is, ha ide nem akarja).
végzős orvostanhallgató
Kedves kérdező! Elolvastam a kérdésed, de sajnos nem tudok válaszolni, de nagyon remélem, hogy minden rendben lesz, és nagyon drukkolok neked:)
Bocsánat az OFFért, de a végzős orvostanhallgatónak szeretnék feltenni egy kérdést. Nagyon kevés az ilyen ember itt a GYIK-en, aki tud olyan választ adni, amit komolyan lehet venni, ezért szeretném a segítségét kérni. Igazából nőgyógyászati problémám lenne, nem tudom, hogy ebben tudna-e segíteni? Nagyon hálás lennék, mert kétségbe vagyok esve. Kérem írjon! Köszönöm! 16L
Szívesen segítek. Várom kérdését.
végzős orvostanhallgató
Az én kérdésem az lenne, hogy a borda és a gerinc fájdalom az elég gyanús, hogy mell rák lehet és átment a csontra is?
Rendben írok a vizsgálat után, és köszönöm az eddigi segítséget.
Kedves kérdező!
Érdeklődnék állapotáról, a vizsgálat eredményéről. Ha bármilyen segítségre szüksége van, írjon nyugodtan.
végzős orvostanhallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!