Lányok nektek milyen kellemetlen nő gyógyászati tapasztalaitok volt eddig?
26 vagyok!
Nem tartozom magyarázattal, de 7éve hűséges feleség vagyok! Külföldön élek és ma jöttem haza a nőgyógyásztól, nem hogy a méhnyakrák szűrése fontos évente, de a mellultrahang is ajánlott ! A kajás dolgot pedig általánosságban mondtam! Abban megegyezhetünk, hogy a mai világban az élelmiszer minőség hagy némi kívánni valót, ha pedig nem tudunk minőségi dolgokat bevinni akkor gyengül az immunrendszer így pedig könnyebben kapunk el bármilyen fertőzést!
A stílusod viszont kritikán aluli, úgy sértegetsz itt, hogy nem ismersz és a prolik viselkednek így! Nem lehet veled intelligensen vitatkozni esetleg beszélgetni vagy elmélkedni dolgokról! A stílus maga az ember!
24 és 27 vagyok
"nem hogy a méhnyakrák szűrése fontos évente, de a mellultrahang is ajánlott "
Nem vitatom az esetleges fontosságát, amellett azonban kitartok, hogy túl van dimemzionálva. Én írtam korábban, hogy UK, belga, holland protokoll szerint 3 ill. 4-5 év a protokoll, és mésem halnak meg többen. Szóval én az ijesztgetés ellen vagyok, mert kb. az jön le minden ilyen kérdés után, hogy ha nem mész, az egyenlő a halálos ítéleteddel.
Ráadásul kellemetlen és megalázó is.
31 tedd hozzá hogy a te stílusod is milyen volt! velem lehet intelligensen beszélgetni csak ahhoz neked is annak kell lenned...
itt ecseteled hogy hát évente KELL mindenkinek és hogy hülyeség amit írok...
mi is volt a hülyeség?
hogy több mint 70%-ban a vírus okozza a méhnyakrákot?
hogy bizony benne van a férfiban a vírus de őt ez nem tudja negatívan befolyásolni? (legalábbis messze nem olyan szinten mint a nőket)
hogy szintén a méhnyakrák legfőbb oka a gyakori partnercsere avagy qurva életmód és a nem megfelelő higiénia?
hogy bizony nincs szükség évente menni aki nem folytat olyan életet?
mert ahogy 32 írja uk belga holland és sok más országban 3 év és vagy több az ajánlott még sincs több áldozat sőt világ színvonalon 3 év a megszokott csak ugye messze itt magyarban a legkisebb a vérmérséklet (persze vannak máshol is ilyen nők de magyarban azért eléggé gyakran váltogatják a partnereket...)
7 éve hűséges feleség vagy...? oké előtte mit csináltál? gondolom azért nem ő az első férfi az életedben...
Akkor olvasd el kérlek mégegyszer amit írtam! Egy szóval nem írtam, hogy hülyeség amit írsz! Igen sokan lehülyéztek téged itt, de nem én!!!
Milyen jogon feltételezel te rólam bármit is ,úgy hogy még egy képet sem látsz rólam?!?! A tényekkel nem vitatkozom, de a stilusoddal es a rákszűrés gyakoriságáról való véleményeddel igen! Te így látod én úgy! Zárjuk le témát !
35 hat igen 😂😅 habár nem kell chip ott a mobil... alapból van benne GPS és nyomkövető ez azert alap tudásnak kellene lennie hogy ez igy működik csak nem a rendőrségnek van hozzá joga hanem a komolyabb kormány szervezeteknek
De attól még ha a svédek és a többi komolyabb technológiájú ország javasolja a 3 evet akkor neked mi jogod is van felülbírálni hogy nem igaz??? Milyen szaktudásod is van ez ügyben? Esetleg erdemeid? Ja csak a felelem és szokás meg ha volt/van akkor a könnyűvérű élet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!