Mennyiben magánügy és mennyiben közügy az abortusz?
Leginkább a saját véleményetekre vagyok kíváncsi és ha megengeditek ,felhasználnám őket a házi dolgozatomban .természetesen abszolút névtelenül vagy aki szeretné nyugodtan odaírhat egy keresztnevet , életkort ,illetve nemet.
de ha csak kort , nemet írtok a végére ,az is elég:)
Hatalmas segítség lenne.
Szerintem teljes mértékben magánügy. Az anyának kell eldönteni kinek mondja el. Én személy szerint a párommal csak a szüleinknek mondtuk el, mert úgy éreztük, ez csakis a mi dolgunk, a mi életünket (ebbe belértem a szüleinket) változtatná meg.
15/L
1-es: a véleményre értette nem arra hogy ki csináltat
Bár a férfiak is csinálnak maguknak abortuszt amikor például megölik a saját gyereküket, hallottam már a kék fénybe hasonlókat. Sőt ezzel az erővel az is abortusz ha a 100 éves szülő kinyírja a 80-85 éves gyerekét mert akkor döbben rá hogy túl korán szült. A nők is csinálnak ilyet, azt is elitélik de a magzati abortuszt meg támogatják, sőt még némely hülye szülő büszke is rá hogy meg csinálta amit ők is akartak anno. Egyébként amikor majd az újszülött lányok és 105 éves nénik, valamint a férfiak is szülhetnek mert fejlődik az orvos tudomány akkor rá döbbentek hogy az abortusz a kényelemről szól. Márk 24
Magánügy
Közügy ha már kitolja magából azt a puját. Mert akkor már sajnos a világon van. Később kocsija lesz ami szennyezi a környezetet, joga lesz sajnos, el kell látni egészségügyileg, szóval csupa rossz!
Hajrá abortusz! Kötelezővé tenném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!