Mennyiben magánügy és mennyiben közügy az abortusz?
Leginkább a saját véleményetekre vagyok kíváncsi és ha megengeditek ,felhasználnám őket a házi dolgozatomban .természetesen abszolút névtelenül vagy aki szeretné nyugodtan odaírhat egy keresztnevet , életkort ,illetve nemet.
de ha csak kort , nemet írtok a végére ,az is elég:)
Hatalmas segítség lenne.
Ez inkább attól függ, hogy miért van szükség abortuszra.
Mert nagyon nem mindegy, hogy egészségügyi okokból, vagy nemi erőszak miatt, vagy egy tini felelőssége miatt, vagy csak nincs pénzem rá, nem kell...
Rossz kerdes. A 12.honaptol kegyetlen gyilkossag, akkor is, ha elolenynek, nem embernek tekintjuk a magzatot.
12.het elott erkolcsi kerdes.
Szerintem magánügy,hogy ki mit csinál.Sok a felelőtlen akinek ez a fogamzásgátlás sajnos :( A fogamzásgátlás nagyon fontos lenne és akkor talán nem kellene ennyi felesleges abortuszt végezni.
11-essel egyetértek,az oka sem mindegy az abortusznak.
34/Nő
100%-ban magánügy.
Az én testem, én döntök felette és nem a szomszéd vagy a sarki boltban dolgozó kasszás stb.
És itt most nem a kisebbséget támogatom, akik 14 abortuszon esnek át évente.
26/N
Amíg közpénzből bármennyit is költenek az abortuszra addig közügy.
Felőlem csinálja aki úgy érzi, hogy kell de szépen fizesse ki az egészet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!