Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyiben magánügy és mennyibe...

Mennyiben magánügy és mennyiben közügy az abortusz?

Figyelt kérdés

Leginkább a saját véleményetekre vagyok kíváncsi és ha megengeditek ,felhasználnám őket a házi dolgozatomban .természetesen abszolút névtelenül vagy aki szeretné nyugodtan odaírhat egy keresztnevet , életkort ,illetve nemet.

de ha csak kort , nemet írtok a végére ,az is elég:)

Hatalmas segítség lenne.

2021. jan. 5. 11:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%

Ez inkább attól függ, hogy miért van szükség abortuszra.

Mert nagyon nem mindegy, hogy egészségügyi okokból, vagy nemi erőszak miatt, vagy egy tini felelőssége miatt, vagy csak nincs pénzem rá, nem kell...

2021. jan. 5. 12:17
 12/24 anonim ***** válasza:
14%

Rossz kerdes. A 12.honaptol kegyetlen gyilkossag, akkor is, ha elolenynek, nem embernek tekintjuk a magzatot.

12.het elott erkolcsi kerdes.

2021. jan. 5. 13:00
 13/24 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem magánügy,hogy ki mit csinál.Sok a felelőtlen akinek ez a fogamzásgátlás sajnos :( A fogamzásgátlás nagyon fontos lenne és akkor talán nem kellene ennyi felesleges abortuszt végezni.

11-essel egyetértek,az oka sem mindegy az abortusznak.

34/Nő

2021. jan. 5. 13:00
 14/24 anonim ***** válasza:
76%

100%-ban magánügy.

Az én testem, én döntök felette és nem a szomszéd vagy a sarki boltban dolgozó kasszás stb.

És itt most nem a kisebbséget támogatom, akik 14 abortuszon esnek át évente.

26/N

2021. jan. 5. 14:41
 15/24 anonim ***** válasza:
75%

Magánügy.

34n

2021. jan. 5. 15:54
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Annyiban mondjuk jogos, hogy ha valaki pl a második abortuszára akar menni akkor kötelezzék valamiféle tanfolyam elvégzésére, amelyen a fogamzásgátlásról és hasonlókról tanítanák. Persze ebben az országban az ilyesmi elég utopisztikus elképzelés.
2021. jan. 5. 16:02
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Magánügy.
2021. jan. 5. 16:06
 18/24 anonim ***** válasza:
Annyiban közügy, hogy el kell gondolkodni azon, hogy vajon miért van rá igény, és miért ragaszkodnak emberek körmük szakadtáig ehhez a jogukhoz.
2021. jan. 5. 17:10
 19/24 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom miért érdekel bárkit is,hogy vadidegen emberek mennek-e abortuszra vagy sem,tőlem mehet bárki minden hónapban.Ez mindenkinek a magánügye.
2021. jan. 5. 18:18
 20/24 anonim ***** válasza:

Amíg közpénzből bármennyit is költenek az abortuszra addig közügy.

Felőlem csinálja aki úgy érzi, hogy kell de szépen fizesse ki az egészet

2021. jan. 5. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!