Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szekrekedessel mikor kell...

Szekrekedessel mikor kell orvoshoz fordulni?

Figyelt kérdés

Korulbelul december eleje ota nem tudok szekelni (vagy csak nagy szenvedesek aran).

Karacsony ota Laevolac-ot iszok, eddig egy alkalom volt amikor az nelkul sikerult, de nehezen, pedig nem volt kemeny.

Faj a hasam, feszul es allandoan fel vagyok fujodva.

+1 a fejem tetejerol elegge hullik a hajam - rakerestem google-n es a "ferfias" kopaszodasra hasonlit :( illetve a hatamon megjelentek pattanasok, pedig sose voltak

Remelem csak most jott ki a stressz, az elmult fel ev nagyon kemeny volt tobb szempontbol is (tudom, nem csak nekem)

22/N

2021. jan. 1. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Próbáld ki a Dulco soft-ot,mert az segít,hogy tudj székelni és állítólag le is puhítja valamennyire.Ha ez sem segít fordulj orvoshoz
2021. jan. 1. 11:56
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Vagy hashajtó esetleg,de az a bélflórát megpiszkálhatja
2021. jan. 1. 11:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Azon, hogy ezzel orvoshoz fordultam már jó rég túl vagyok, elmondom a világon semmit nem fognak csinálni, csak jönnek a nagy tippek....sok víz, sok rostos.
2021. jan. 1. 11:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Hat igen, a virus miatt gondolom ez nem szamit sehol... :/
2021. jan. 1. 16:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!