Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet éles fájdalom...

Mitől lehet éles fájdalom ovuláció esetén?

Figyelt kérdés

Az előző menstruációm január 22-én volt. Előtte január 17-én egy nagyon erős görcsölésem volt kb. 1 órán át tartott. A méhemben és alatta egészen le hüvelyemig éreztem a fájdalmat illetve olyan volt mintha még a fenekémnél vagy ott a farkcsontnál is érezném. Vettem be egy 550 mg-os Apranax felét. (mindig ezt szedem menstruációs görcs esetén is). Utána jobb lett de még amikor pozíciót váltottam tehát vagy leültem vagy felálltam kicsit fájt.

Ma hajnalban 5:30-kor megint arra keltem, hogy nagyon görcsöl a méhem még nem annyira mint múltkor. Az applikációm szerint holnap lesz peteérésem tehát ezzel lehetne magyarázni. Megint bevettem egy fél apranaxot, segített de nem múlt el teljesen, tompán még most is érzem. Illetve ha ez ovulációs fájdalom lenne akkor nem csak az egyik oldalon kellene éreznem? Illetve akkor a múltkor mi miatt fájt néhány nappal a mezneszem előtt?

Amit még hozzátennék fél évente járok nőgyógyászhoz, mert láttak a bal oldalon egy 10x8mm-es hyperechogén területet, amire azt mondta a nőgyógyász dermoid ciszta lehet szerinte (egy fehér gömb volt). Utána fél évvel 12x11x15mm-re növekedett. De eddig nem okozott problémát. Lehet ettől lennének ezek az erős fájdalmak? Vagy mi okozza ezeket? Előre köszönöm a segítséget.

ma 19:17
 1/1 anonim ***** válasza:

"applikációm szerint holnap lesz peteérésem"

A naptármódszerre azért ne alapozz nagyon.

Egyébként a cisztától simán lehet ilyen.

ma 19:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!