Menstruációkor kocsonyás, alvadt vérdarabok folynak belőlem az első két napban, ez normális?
Azt olvastam, hogy poliptól is lehet. Voltam nőgyógyászati vizsgálaton és gondolom, ha polip vagy egyéb dolog állna fenn azt észre vette volna. Egyébként erős menstruációs fájdalommal fordultam hozzá.
Nem talált semmit.
Szerintetek vizsgáltassam meg magam más orvossal is?Mert ő egyből azt kérdezte mikor mondtam a fájdalmat, hogy nem akarok-e fogamzásgátlót szedni, mert az valszeg megszüntetné. Én mondjuk semmiképp nem szednék emiatt fogamzásgátlót.
Az ilyen kocsonyásabb vér nagyon tud jönni belőlem mikor wcn vagyok, látom ahogy folyik meg csüng..(bocsánat muszáj leírnom így, mert fogalmam sincs, hogy ezt mindenki így tapasztalja-e vagy nem?)
Szia!
Én is észlelek néha hasonló. Én eddig úgy voltam vele, hogy normális, pedig engem nem látott mostanában orvos. Mióta jársz, ahhoz az orvoshoz?
Mert ha régóta, akkor nem hinném, hogy becsapna vagy bármi ilyesmi.
Igazabol ilyen a normalis. A szep friss, piros ver a gyanus.
A levalo nyalkahartyadarabok, alvadt ver mind az, ami tavozik. Szoval nem gusztusos alapjaraton.
Szia!
Nálam is ez szokott lenni a 3.napon. Először úgy megijedtem, hogy mi ez azután utána olvastam, hogy ez normális. Csak az a fura, hogy csak az utóbbi 3 hónapban van ilyen előtte nem volt.
29/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!