Hogy szedjem mi a tampont?
Figyelt kérdés
Nem használtam sokszor, de most nem bírom kivenni. Nem is érzem. A madzagot valószínű véletlen felnyomtam a tamponnal együtt. Már szenvedek egy ideje. Mit tegyek?2020. dec. 27. 23:07
11/14 A kérdező kommentje:
Igen, meg lett a madzag
Köszi mindenkinek!:)
2020. dec. 28. 00:45
12/14 anonim válasza:
Legközebb ócatosaban.
Ràngasd meg a madzagot mindig melőtt felteszed.
13/14 anonim válasza:
amúgy sem értem sose azt aki tampont használ de téged aki 17 vagy pláne nem értelek. kislányoknak nem való a tampon csakis a betét.tudom kényelmetlen de ki kell bírni.ez a női élet velejárója bele kell szokni. én 15 éve mensizek de soha eszembe nem jutott tampont használni.sokkal biztonságosabb és egészségesebb a betét.nekem is mindig kényelmetlen de ez van. az esti átázást meg lehet oldani vastag hosszú betéttel feszes bugyival cicanacival. nappal pedig hogy ne lássák a fenekednél ajánlom a szoknyát. a harinaci úgyis feszes így nem mozdul el a betét a szoknya felette meg ápol és eltakar ráadásul csinos is.én nem hőbörgök de nehéz a női lét.mindezek mellett én szeretek nő lenni és szeretem megélni a nőiességemet.
14/14 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nagyon ritkán használok. Úszó edzésem volt és versenyre készülünk, nem tudtam kihagyni. Más meg nem tudtam csinálni.
2021. jan. 1. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!