Hogyan szedjem ki a tampont?
A tampon végén van egy madzag. Azt fogd meg, annak segitsegevel húzd ki.
Egyébként hány éves vagy?
A kád vizes módszer sem rossz ötlet. Bár én azt javasoltam volna, h masztizz. Ha elkezdesz nedvesedni, akkor jobban fog csúszni a hüvelyed, és a tampon is szív fel belőle, amitől jobban telítődik, és nem lesz olyan kellemetlen kiszedni...
Na többek közt ezért is mondom, h rossz tampont használni, mert azzal nem úgy van, h rossz helyen van, vagy rosszul áll, ezért kiveszem... Mert az a legkevesebb, h fájdalmas, de a hüvelyre nézve is nagyon káros, ha szárazon huzigálják a tampont... Ellenben én a betétemet akkor cserélem amikor jól esik, nem kell, h teli legyen. A tamponnál pedig meg kell várni, különben nem olyan egyszerű a dolog. Ilyenkor mindig eszembe jut, h sokan felhozzák, h semmit nem lehet észre venni az egészből tamponnal. Na de, ha valakinek fájdalmas ftenni, érzi, h ott van pedig nem kéne, ezért elkezdi magából szárazon kicibálni, annak kicsit nehéz elhinni, h milyen jó dolog a tampon. Szerintem, aki nem tudja rendesen használni kortol, indoktól függetlenül, az inkább me erőltesse, mert többet árt magának, mint amennyi előnyt ad a tampon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!