Hogy szedjem mi a tampont?
Szia!
Először is nyugodj meg, nem kell megijedni! Ijesztő lehet a dolog, de nem kell félned!
Alapos kézmosás után próbáld meg megtalálni a madzagot, és kihúzni. Hogyha sehogysem sikerül, akkor guggolj le terperszben, és egyszerűen nyomd ki. Hogyha sehogysem sikerül továbbra sem, a következő pár órában, akkor nyugodtan menj be a sürgősségire, ott hipp-hopp kikapják, nem kell aggódnod. Hidd el, többször előfordul, mint hinnéd!:)
Köszönöm, meg fogom próbálni mindenképp!
Időközben rosszul lettem a magas pulzus miatt (pulzussal eleve vannak gondjaim). Nem volt elég bajom nélküle...:)
Na mindegy, amint jobban vagyok ez lesz az első dolgom, mert már nagyon zavar.
Hogy vagy most? Amit a 3-as írt, az beválik. Kézmosás után ha felnyúlsz, hiába ment fel a madzag is, a tampont alját ki tudod tapintani, onnan meg meglesz a madzag is. Meg amúgy amikor nagyon megszívja magát vérrel, kicsúszik majd, ha nyomsz és terpeszbe állsz.
Ha semmi nem válik be, menj be a nőgyógyászatra/sürgősségire, nem tudom mi van nálatok.
Kicsit jobban, még nyom a halántékom és szédülök, de múlik.
Remélem nem kell a kórház
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!