Normális a 34.6-os testhőmérséklet?
Figyelt kérdés
Húgomnak ma reggel jött meg, és 34,6 fokot mutat a hőmérő. Más baja nincs csak fáj a hasa. Normális ez a testhőmérséklet ilyenkor?2010. aug. 13. 09:37
1/12 anonim válasza:
Nem.
Biztos, hogy jól mértétek meg? Nem beteg a húgod? Hány éves?
2/12 anonim válasza:
Ez már Hypothermia. Bővebben itt:
De előfordulhat, hogy rosszul mérted (főleg, ha nem higanyossal).
3/12 anonim válasza:
digitális lázmérők 0,5-el kevesebbet mutatnak
4/12 anonim válasza:
Ha nincs semmi más tünete az nem gáz, de néha láz előtt is lemegy ilyen alacsonyra.
5/12 anonim válasza:
Milyen hőmérő? Mennyi ideig mértétek?
Vagy kevés ideig volt benn, vagy ha nem higanyos akkor merül az elem.
6/12 A kérdező kommentje:
digitális hőmérő, most 35,3 -at mutat, 10 percenként mérjük. A hasfájására adtam neki egy algoflexet attól most jobb neki. De azt mondja a hasa nem szokott fájni ennyire. Azért köszi mindenkinek. :)
2010. aug. 13. 10:06
7/12 A kérdező kommentje:
Amúgy én is megmértem az enyémet ellenőrzés képen, és nekem normálisan mutatta 36,6 volt. Ma még mérjük, aztán meglátjuk mi lesz.
2010. aug. 13. 10:33
8/12 anonim válasza:
Ha nem lesz jobb, akkor zerintem menjen el egy orvoshoz.
9/12 anonim válasza:
Szorítsa oda rendesen a hónaljához!
Egyébként súlyos pajzsmirigy alulműködése is lehet, de annak még sok más tünete is van.
10/12 anonim válasza:
Nekem kórházban 35 körüli reggel, és a doki szerint nem gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!