Levegő a hüvelyben?
Sziasztok!
Nagyon ritkán van az az eset, hogy bemegy a levegő a hüvelyembe, de akkor ki is ment. A mai nap viszont reggeltől kezdve valahogy egyszerűen nem akar kijönni a levegő, akárhogy mozogtam..
Mit tudnék tenni annak érdekében, hogy valahogy kijöjjön? Nagyon idegesítő már😔 Adódhat ebből valami bajom?
18/L
ennyi..mellesleg ügyelet minenhol van elvileg...
kérdező kutakodj. ha ennyire életképtelen vagy akkor még egyhétig húzni fogod és 2 hét múlva is itt nyöszörögsz hogy "még mindig nem jött ki"...karácosny előtt kellet volna még menned nem megvárni a karácsomnyt amikorn minden zűrös...tuti kamu amúgyelvileg 18 vagy...szomorú hogy egy 18 éves nem tudja felhivni az ügyeletet akár megkérdezni hogy most mi van ezzel...
nem kórház de nekem pár éve dolgoznom kellett boltban hiába volt karácsony!
attól még üzemeltek a boltok akkor...ügyelet. valamit musázj lépned mert itt a gyakorin nem fogsz kapni normális választ hamar...
Persze...képzeljétek el azt a szitut amikor a kérdező mentőt hív, csak mert levegős a puncija...
Tavalyelőtt karácsony körül nekem is kb életbevágó lett volna nőgyőgyászhoz mennem...Ehhez képest sehol nem fogadtak. A sürgősségin elküldtek, hogy nekem nőgyógyászra van szükségem. A nőgyógyászhoz időpontot kellett foglalni, ami ugye ünnepekre lehetetlen.
Csak annyi szerencsém volt, hogy ismerős jóban volt egyik dokival, és lebeszélt vele egy vizitet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!