Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Levegő a hüvelyben?

Levegő a hüvelyben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon ritkán van az az eset, hogy bemegy a levegő a hüvelyembe, de akkor ki is ment. A mai nap viszont reggeltől kezdve valahogy egyszerűen nem akar kijönni a levegő, akárhogy mozogtam..

Mit tudnék tenni annak érdekében, hogy valahogy kijöjjön? Nagyon idegesítő már😔 Adódhat ebből valami bajom?

18/L

2020. dec. 22. 16:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
kérdező képzeld karácsonykor is van orvos mentő meg miegyébb...nem szoktad hallani a szirénakat karacsonykor??hol élsz te? amúgy karácsonyokr is voltunk már ügyeleten...menj ügyeletre akkor istenem
2020. dec. 26. 00:13
 22/29 anonim ***** válasza:
vagy szerinted a kórházak, műtősök meg sürgősségi esetek 0-24ben nem látják el a betegeket csak mert karácsony van...nekik is munkanap ugyanúgy..menj orvoshoz! ne huzd mert igen bajod lesz.hova valósi vagy???
2020. dec. 26. 00:14
 23/29 anonim ***** válasza:
Mondani kell hogy itt gyakorkin nem segítettek
2020. dec. 26. 00:14
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

ennyi..mellesleg ügyelet minenhol van elvileg...

kérdező kutakodj. ha ennyire életképtelen vagy akkor még egyhétig húzni fogod és 2 hét múlva is itt nyöszörögsz hogy "még mindig nem jött ki"...karácosny előtt kellet volna még menned nem megvárni a karácsomnyt amikorn minden zűrös...tuti kamu amúgyelvileg 18 vagy...szomorú hogy egy 18 éves nem tudja felhivni az ügyeletet akár megkérdezni hogy most mi van ezzel...

2020. dec. 26. 00:17
 25/29 anonim ***** válasza:

nem kórház de nekem pár éve dolgoznom kellett boltban hiába volt karácsony!

attól még üzemeltek a boltok akkor...ügyelet. valamit musázj lépned mert itt a gyakorin nem fogsz kapni normális választ hamar...

2020. dec. 26. 00:19
 26/29 anonim ***** válasza:

Persze...képzeljétek el azt a szitut amikor a kérdező mentőt hív, csak mert levegős a puncija...

Tavalyelőtt karácsony körül nekem is kb életbevágó lett volna nőgyőgyászhoz mennem...Ehhez képest sehol nem fogadtak. A sürgősségin elküldtek, hogy nekem nőgyógyászra van szükségem. A nőgyógyászhoz időpontot kellett foglalni, ami ugye ünnepekre lehetetlen.

Csak annyi szerencsém volt, hogy ismerős jóban volt egyik dokival, és lebeszélt vele egy vizitet.

2020. dec. 26. 11:45
 27/29 anonim ***** válasza:
na igen-de erősen sejtem hogy a kérdezőnek talán csak mensturáció közelgését érzi.
2020. dec. 26. 12:02
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak felcsúszott valami? Mondjuk egy ping-pong labda. Vagy bemászott egy hörcsög. Voltál vele dokinál? Mit mondtak?
2021. jan. 6. 21:18
 29/29 anonim ***** válasza:
Biztos ott van még neki
2021. jan. 6. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!