Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek is sokszor megy be a...

Nektek is sokszor megy be a levegő a hüvelybe?

Figyelt kérdés
Lehet hülyén hangzik a kérdés,de nekem pl gyakran reggelente,vagy ha csak oldalt fekszek,és felhúzóm az egyik lábam akkor is bemegy a levegő,utána meg tök rossz kinyomni onnan.Lányok,nektek is sokszor van ilyen?Titeket nem zavar?Nem lehet valamit tenni ellene?
2012. aug. 18. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, velem is elő szokott fordulni, de nálam inkább szeretkezés közben. Tenni ellene nem lehet, de engem nem is zavar, sőt a páromat se. Nyugi, ez természetes. :)
2012. aug. 18. 20:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem általában szex közben van ilyen,akkor is főleg kutyapózban,de amikor kijön,röhögünk rajta egy jót :D De előfordult már az is,hogy reggel felültem az ágyban,és akkor is ilyet produkált,csak úgy magától :D
2012. aug. 18. 22:51
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Ez teljesen természetes és ártalmatlan dolog.
2012. aug. 19. 07:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Próbáld kia za intim tornát, sokat javíthat a helyzeten!
2012. aug. 19. 12:39
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,megnyugodtam,hogy másnak is gondot okoz,az intim tornát meg köszi,hogy ajánlottad,ki fogom próbálni
2012. aug. 19. 21:44
 6/8 poiu ***** válasza:
Ha nem is levegő, de víz. Mellúszásban verhetetlen.
2012. szept. 4. 21:07
 7/8 A kérdező kommentje:
ja igen,víz is
2012. szept. 5. 14:40
 8/8 anonim ***** válasza:
ezt nem is tudtam a csajokról, akkor már értem miért olyan nehéz némelyiket rávenni a strandolásra:)
2013. jan. 22. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!