Levegő a hüvelyben?
Sziasztok!
Nagyon ritkán van az az eset, hogy bemegy a levegő a hüvelyembe, de akkor ki is ment. A mai nap viszont reggeltől kezdve valahogy egyszerűen nem akar kijönni a levegő, akárhogy mozogtam..
Mit tudnék tenni annak érdekében, hogy valahogy kijöjjön? Nagyon idegesítő már😔 Adódhat ebből valami bajom?
18/L
Lehet ha fejenállnál akkor úgy felfelé kitávozna
Bajod nem lesz.
Esetleg egy masztival, vagy ildoval egy fokozott izgalmi állapotban kinyomná a hüvely
Hogyan ment be?
Ha megpróbálsz kicsit benyúlni akkor nem tudod valahogy kiengedni? talán még közben megpróbálhatnád megszorítani ott az izmaidat.
Érzed is ilyenkor hogy bent van?
Köszönöm szépen, megpróbálom az intim tornát!
Nem tudom, reggel felkeltem és éreztem hogy tele van levegővel.. Valami jött ki, de még igen, érzem hogy még nem okés. És a hasam is nagyon fáj, bár remélem csak azért mert hamarosan meg kell jönnie..
Megpróbáltam benyúlni is, de nem jártam sikerrel.. Remélem elmúlik :/
Ha van párod akkor egyéb dolgot is bedughat.
Nem kell lepontozni. Ez tényleg tudd segíteni.
(persze ha nem csináljátok még akkor ne emiatt kezdjétek el)
Kipróbáltam a gyertya állást, végre kijött egy csomó hang kíséretével, de még valamiért mindig nem az igazi..
Nem foglak lepontozni titeket, végső esetben ezek is lehetnek megoldások! :)
8. vagyok.
kérdező a lepontozosdi nem neked szólt elsődlegesen hanem a többieknek akik le is pontoztak.
Amúgy el árulhatnátok azt is hogy miért ha gondoljátok indokolhatjátok privátban is.
Kérdező
Biztosan levegőt érzel még mindig? Nem lehet hogy a közelgő menstruációdat érzed már?
Lehet holnapra elmúlik. Reméljük.
Addig is drukkolok a továbbiakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!