Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy hete késik a menstruációm,...

Egy hete késik a menstruációm, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Egy hete késik a menstruációm, alhasi fájdalmaim vannak, és a derekam is fáj mint ilyenkor szokott, a hangulatingadozásom is megvan. Terhes nem lehetek, mert nem voltam fiúval. Egyszer már késett ennyit, tinédzser vagyok, tudom, megesik, hogy késik, ráadásul 2 hete volt egy hét, mikor nem ettem rendesen, és viszonlyag stresszes volt ez a hetem. Ez lehet ettől? A válaszokat előre is köszönöm!

2020. dec. 12. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Tinédzser vagy,lehet hogy nem ált be még rendsesen.

De a stressztől is simán lehet.

2020. dec. 12. 12:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Stressz is szerepet játszik a ciklusban, de egyél rendesen. Ha állandósul az, hogy heteket, több napot késik, akkor érdemes elmenni magánba nődokihoz. Nálam épp tegnap derült ki, hogy PCO-m van. Ameddig nem állandósul ez a problémád, úgy nem kell aggódnod szerintem.
2020. dec. 12. 15:31
 3/4 anonim ***** válasza:
stressz, hormonproblema, pcos mind lehet. ha 16-18 eves korodig sem all be rendesen, akkor erdemes kivizsgaltatni magad (vagy elotte, ha addig elkezdesz szexelni )
2020. dec. 12. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:
44%
nem feltétlen kell megvárni a 16-18 éves kort. Nem tudom mióta menstruálsz, de ha nagyon sokat késik, vagy kimaradozik, akkor is már javasolt orvoshoz fordulni. Nem akarok senkit megijeszteni, egyik ismerősömnél 13 éves korában állapítottak meg PCO-t, szóval nem korfüggő. Mindenesetre érdemes figyelni, hogy mennyi ideig szokott kimradni, ha állandósul
2020. dec. 12. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!