Édesítőszer miatt késik a menstruációm?
Figyelt kérdés
Ciklamát és szacharin alapú édesítőszert használok nagy részt. Mindennap eszek belőle pl.süteményekben, de nem nagy mennyiségben. Ez befolyásolhatja a ciklusom, esetleg ezért késhet már 2 hónapja? Terhes nem vagyok, és most korona miatt nem szeretnék nőgyógyászhoz menni. Talán ez okozhatja a kimaradást? 17/L2020. dec. 2. 19:55
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ez okozza. Inkább hormon probléma, vagy stressz, esetleg fogyás, hízás.
2/4 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. Fogyókúrázol, hány cm, kg vagy?
3/4 A kérdező kommentje:
150 cm, és 39 kiló vagyok, de napi ötször eszem rendszeresen, szóval nem éheztetem magam vagy ilyesmi.
2020. dec. 3. 07:55
4/4 anonim válasza:
Nagyon alacsony a súlyod, ez már 2-3kg-al a normál határ alatt van, lehet ez az oka, esetleg elég lenne visszatérni a cukorra, ha nem indokolja eü probléma az édesítőszer használatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!