Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 27 napja késik, szerintetek...

27 napja késik, szerintetek lehet PCOS-em?

Figyelt kérdés

Sajnos rendszertelen volt mindig a mensim, de most extrém sokat késik. 3x teszteltem 1-1 hét különbségekkel (mind negatív), de védekeztünk párommal, szóval nem hinném, hogy teherbe estem. Egy pár napja már úgy viselkedek, mintha PMS-em lenne (ingerlékeny vagyok, néha fájdogál a hasam (mintha nem sokára meg akarna jönni), kicsit fáj a mellem is). Nőgyógyászatra sajnos csak 14-ére kaptam időpontot.

Október végén elég extrém diétát csináltam, aztán novemberben felhagytam vele. Egész novemberben kimaradt. Lehet csak a diéta okozza? Vagy lehet komolyabb probléma lehet a háttérben?

Volt valakinek hasonló tapasztalata?

Előre is köszi a válaszokat!

2020. dec. 6. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a dieta, stressz, keves alvas, barmi. De persze azert egy kivizsgalas nem art, de egyaltalan nem biztos, hogy pcos miatt van.
2020. dec. 6. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Az, hogy éhezteted magad pont elég, de semmi nem kizárható.
2020. dec. 6. 16:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy éhezésnek minősül-e. 1200 kalóriás diétát csináltam, minden nap tornáztam és le ment olyan 6 kg 2-2,5 hét alatt.
2020. dec. 6. 16:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Annak számít, heti 0,5-1 kg fogyás egészséges, hacsak nem 100 kg fölött indulsz, 1200kcal 60kg körül van rendben.
2020. dec. 6. 16:22
 5/5 A kérdező kommentje:
85 kgról indultam.
2020. dec. 6. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!