Csak szerintem nagyon ciki?
Figyelt kérdés
Nem merek lemenni a gyógyszertárba. Elkaptam valami fertőzést, voltam orvosnál, nem múlt el. Most szeretnék venni betadine hüvelykúpot, meg helyreállítót, de nem merek lemenni, mert olyan gáz. Ki se merem mondani. Arra gondoltam, hogy felírom egy papírra, de az is kínos.
Mit csináljak? Meg szeretnék szabadulni ettől a szartól, de nem merek lemenni :(
Valaki nyugtasson meg kéreem!
2020. dec. 11. 08:56
11/12 anonim válasza:
Én már csináltam úgy amikor sokan voltak bent a gyógyszertárba hogy a telómon felmutattam a gyógyszert a netről :D lehet hülyén hangzik de néha azért kínos tud ez lenni főleg ha mások hallgatják mit kérek amíg várakoznak a sorukra pedig tudom semmi közük hozzá
12/12 A kérdező kommentje:
Jól esik amikor megértenek az emberek. Köszönöm. És az előtted szólóknak is, akik bátorítani próbáltak.
2020. dec. 11. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!