Csak szerintem nagyon ciki?
Nem merek lemenni a gyógyszertárba. Elkaptam valami fertőzést, voltam orvosnál, nem múlt el. Most szeretnék venni betadine hüvelykúpot, meg helyreállítót, de nem merek lemenni, mert olyan gáz. Ki se merem mondani. Arra gondoltam, hogy felírom egy papírra, de az is kínos.
Mit csináljak? Meg szeretnék szabadulni ettől a szartól, de nem merek lemenni :(
Valaki nyugtasson meg kéreem!
Utolsónak igaza van, receptre ha ír valamit szerintem azzal jársz jol! És amúgy is
Ne félj
Ez nem játék! Komolyabb bajod is lehet belőle
Menj el a gyógyszertarba vagy az orvoshoz es ne szégyelld.
Köszönöm a válaszokat. Orvos ajánlotta, miután többszöri próbálkozások után sem múlt el. A bunkók pedig nézzenek magukba, hogy egy 16 éves kislányt kiosztanak, aki először vett magának ilyesmit. (Igen, eddig anya váltotta ki, kössetek bele ebbe is)
A tampon teljesen más, hiszen a vérzés az természetes folyamat, a betegség meg nem az.
Egyébként nem értem miért szavaztátok le azt, aki ajánlotta, hogy menjek orvoshoz, teljesen igaza van, és nem tudhatta, hogy a dokitól jöttem.
"eddig anya váltotta ki"
Folyamatosan ilyen gyógyszerekre van szükséged?? Ez nem normális.
Menj el egy jó dokihoz, és kérj tenyésztést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!