Menstruáció alatt nem tudok kakilni, ötletek?
Figyelt kérdés
Sokaktól hallottam hogy hasmenésük van ciklus alatt, nekem viszont már zsinórban a harmadik mensim során van gondom a kakilással, előtte sosem volt ilyen problémám. Előző két eset még nem volt vészes, most viszont már ötödik napja nem tudok wc-zni és irtó mód fáj már a hasam emiatt még jobban mint amúgy. És rengeteget kell szellentenem is.
Mit tudnék csinálni hogy jobban legyek? 19l
2020. dec. 10. 18:24
1/6 anonim válasza:
Dulcolax, stb, hasonló készítmények, glicerines kúp, nekem be szokott válni ha megiszok egy pohár meleg vizet, kakaó és narancslé, az szerintem tuti :D
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! És ezeknek mennyi az átfutási idejük? Munka miatt kérdezem, mert holnap dolgozom, hogy kalkuláljak? Ha most este alkalmazom valamelyiket reggelig lesz hatása? Csak mert vonatozok egy órát és nehogy ott kapjon el...
2020. dec. 10. 19:19
3/6 anonim válasza:
Szerintem lesz! A glicerines kúpnak elég hamar van.
4/6 A kérdező kommentje:
Mennyi az az eleg hamar kb.? :)
2020. dec. 10. 22:39
5/6 anonim válasza:
Igyál egy bögre meleg tejet, ülj a vécére a lábadat tedd rá egy zsámolyra és hidd el 3 perc múlva jönni fog
6/6 anonim válasza:
Durva hashajtót nem szednék, de pl a 3 grammos glicerines kúp pont jó erre. Beteszed, helyileg hat, azaz nem lesz tőle hasmenésed, csak a kijáratot segíti kiüríteni. Gyorsan hat, fél órán belül. Utána kitojod és már semmi hatása nem lesz a bélműködésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!