Miért viszket oda lent amikor menstruálok?
Figyelt kérdés
Mindig élő jön pedig ugyanúgy tisztálkodás mint máskor máskor nem jön elő csak mikor menstruálok. Mi okozhatja? Emellett meg említem minden alkalommal késik2020. dec. 9. 17:10
1/6 anonim válasza:
Nem vagy allergiás a betétre/tamponra? Próbálj ki esetleg valami másik fajtát.
De akár lehet valami fertőzés is, ami ilyenkor erősödik fel.
2/6 anonim válasza:
Ha betétet használsz akkor azert viszket mert nem szellőzik normálisan es olyan szinten melege van hogy be is izzad.Èn azert használok tampont es nem viszketek egyáltalán.
3/6 anonim válasza:
Másik betétet próbálj, és cseréld gyakrabban.
4/6 A kérdező kommentje:
Tampont használok. Nem hiszem hogy allergia mert használtam már alwaystól kezdve a libresen át az olcsó Bella betétekig amiket jobb szeretek de mivel úgy rosszabb a viszketés át tértem a tamponra itt is próbáltam már minden fajtát de ugyanolyan... Probaltam Canestent nem segít és semmi fertőzésre utaló jel nincs se váladékozás se szagok csak viszket ..
2020. dec. 9. 18:26
5/6 anonim válasza:
Akkor esetleg kerdezd meg az orvosod.biztos van valami tanácsa
6/6 anonim válasza:
Az a diabetes jele is lehet. Menj el a háziorvosodhoz. Ő elküld laborba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!