Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális menstruációkor?

Ez normális menstruációkor?

Figyelt kérdés

Általában abból tudom hogy megjön, hogy előtte egy héttel úgy fájnak a melleim, mint ha le akarnának szakadni. És előtte egy nappal általában reggel hányni szoktam. Utánna megjön első nap kevés és görcsöl, másodiknap pokol, ömlik, erős görcs. 3. naptól egyre enyhül. Általában 6-7 napig tart, de elő fordul hogy 5-4 napig. Havi ciklusaim 30 naposak.

Szóval nem tudom de az hogy hányas és rosszullét társul hozzá ez normális? Meg néha le szoktam fehéredni is, ezt ismerőseink mondták.

21 éves vagyok, 10 évesen jött meg legelőször.

2020. dec. 10. 10:23
 1/6 Angel3000 ***** válasza:
53%
Szia! Tôbb minden állhat a tûneteid hátterében. Ezek kôzûl a leggyakoribb a túl magas ösztrogènszint, de akár pazsmirigyproblèmák is lehetnek a hátterben. Mindenesetre ki kell vizsgáltattni, mert ez mâr nem normális! Minden jót!
2020. dec. 10. 10:33
 2/6 anonim ***** válasza:
34%
Lehet normális is. Főleg, ha 10 éve így van.
2020. dec. 10. 11:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire rosszul vagy, hogy hánysz, és ömlik a vér, akkor valószínűleg van valamilyen gond. Nekem is borzalmas, nemcsak simán fáj, hanem rosszul vagyok. Nekem kiderült, hogy endometriózis miatt van.
2020. dec. 10. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Ez így nem egészséges, mindenképp keress egy jó orvost, addig próbálkozz, amíg nem javul a helyzet. Kitartást!
2020. dec. 10. 14:02
 5/6 anonim ***** válasza:
20-23 éves korom között nekem is volt olyan, hogy hánytam előtte egy nappal, vagy nagyon erős hányinger, meg hasmenés előtte lévő napokban. Nekem viszont nem voltak annyira durva görcseim. Szerintem is vizsgáltasd ki.
2020. dec. 12. 10:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.

Legelsőnek amikor ilyen volt hogy hánytam akkor voltam asszem 13-14 éves, és azóta tart, sőt a görcseim is azóta erősödtek fel. Arra is emlékszem hogy Volt olyan 2 hétig tartott folyamatosan a vérzés, akkor dokihoz fordultunk anyukámmal, ezután volt olyan is két hónapig nem jött meg. Akkor volt az hogy 28 nap helyet 35 naposak lettek a ciklusaim, és most állt arra vissza hogy 30napos.

Mindenféleképpen elmegyek vele dokihoz, mert hogy ha ti is mondjátok, hogy ez nem normális akkor elkell vele mennem.

Szóval köszönöm szépen mégegyszer.

2020. dec. 12. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!