Szerintetek ez mi? És ha esetleg valaki találkozott már ilyennel mi volt az, hogy mult el? Mennyi idő volt?
Szoval mar ket hete van pontosan hogy a huvelybemenetnel(kivul) es a kisajkak szelen is apro holyagok jelentek meg. Meg egy ilyen piros heg/vágás szerűm is van. Érintésre rettenesen fáj, kezdetben viszketet is. Szinre valtozo..inkább borszin de neha a teteje sargasabb/feheresebb. Nogyogyaszhoz csak egy het mulva tudok menni ebben a virus helyzetben. O nemi herpreszre gondol, en is a neten hasonlo tuneteket lattam. Ezert elkezdtem a telviran kremet hasznalni de nem segitett(ez mar 7napja volt). Valaki valami tippek esetleg mi lehet? Vagy normalis h a nemi herpesz ilyen sokaig tart ha az?. Soha eletemben nem volt még ilyen. A barátom egyébként herpesz virus hordozo, de mar evek ota nem jott ki neki, nem tudom ilyenkor fertozhet e..
20/L
Igen lehet rosszul fogalmaztam. Arra gondoltam hogynmikor szűnnek meg a tünetek és hogyan?
Tudom h sajnos kiújulhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!