Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek ez mi? És ha...

Bzs03 kérdése:

Szerintetek ez mi? És ha esetleg valaki találkozott már ilyennel mi volt az, hogy mult el? Mennyi idő volt?

Figyelt kérdés

Szoval mar ket hete van pontosan hogy a huvelybemenetnel(kivul) es a kisajkak szelen is apro holyagok jelentek meg. Meg egy ilyen piros heg/vágás szerűm is van. Érintésre rettenesen fáj, kezdetben viszketet is. Szinre valtozo..inkább borszin de neha a teteje sargasabb/feheresebb. Nogyogyaszhoz csak egy het mulva tudok menni ebben a virus helyzetben. O nemi herpreszre gondol, en is a neten hasonlo tuneteket lattam. Ezert elkezdtem a telviran kremet hasznalni de nem segitett(ez mar 7napja volt). Valaki valami tippek esetleg mi lehet? Vagy normalis h a nemi herpesz ilyen sokaig tart ha az?. Soha eletemben nem volt még ilyen. A barátom egyébként herpesz virus hordozo, de mar evek ota nem jott ki neki, nem tudom ilyenkor fertozhet e..

20/L

2020. dec. 1. 23:32
 1/5 anonim ***** válasza:
A nemi herpesz nem gyógyítható sajnos.
2020. dec. 1. 23:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen lehet rosszul fogalmaztam. Arra gondoltam hogynmikor szűnnek meg a tünetek és hogyan?

Tudom h sajnos kiújulhat

2020. dec. 1. 23:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom, el kéne mennetek STD-rendelésre együtt. Ha más szakrendelésre mentek, akkor is együtt.
2020. dec. 1. 23:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Helyesbítek, szerencsére nem tudom.:)
2020. dec. 1. 23:54
 5/5 anonim ***** válasza:
A szàjheoreszre való krém nem jó a nemiszervre.
2020. dec. 2. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!