Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Több éve köhögök száraz...

Több éve köhögök száraz köhögés valami találkozott már ilyennel?

Figyelt kérdés

Pontosabban száraz köhögésem van úgy érzem, hogy irritálja a torkom valami és csak úgy egyet köhögök, de napi szinten többet.

2–szer voltam különböző tüdőorvosnál azt mondták, hogy makk egészséges a tüdőm.

Voltam 24 órás vérnyomás-szív vizsgálaton ott is azt mondták, hogy egészséges vagyok.

Aztán voltam asztma teszten ott +100%-ot fújtam. Majd fül-orr-gége orvosnál is voltam nem láttak semmit se(röntgenfelvételt is elemezték).

Szívem-hasam is megnézték de ott sem láttak semmit se.

Megműtöttek egy orrsövényferdüléssel és azt mondták, hogy elmúlik, de nem...

Ha nagyon elfoglalom magam akkor nem is érzem, hogy kell köhögjek. Van valakinek valami ötlete mi a franctól van?

2019. dec. 28. 19:44
 1/4 A kérdező kommentje:
24 éves fiú, nem cigizek. Ja és torok baktérium tesztet is csinaltattam ott sem kaptak semmit.
2019. dec. 28. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Valami irritálja, allergiás vagy. Figyeld meg, hogy mikor és milyen környezetben jelentkezik ez a tünet, hátha találsz összefügést. Én is sokat köhögtem régebben leginkább reggel, mikor tudtam, hogy egészséges vagyok. Már nem tudtam mire gondolni az okát illetően, végül kidobtuk a padlószőnyeget a hálóból. Bejött.
2019. dec. 28. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Reflux. Próbálj feherakác teát vagy salvis vizet inni esténkent vagy irass fel a jáziorbossal savlaközőt és szedd 2 hétig ha elmúlik akkor megvan az ok. Tuti az lesz.
2020. jún. 16. 07:02
 4/4 anonim ***** válasza:
A sav is lehet..próbalj olyan étkezesre térni vagy 2 hétig ami nem csinál savat. De lehet lelki oka is. Ha egy diétát bevetsz..akkor ki tudja kapcsopni ezt az ingert olyan mint a placebó. Gondolj arra hogy: na ettöl el fog múlni!.. Kipróbálhatsz több dolgot is, pl cukorka stb. Ha ez nem müködik rámirsz és van más is. Mert ha nincs semmi baj akkor ez a leg valósínübb. De ha orvoshoz mész egy rahedli gyógyszert felír, és lehet nem segit. Néha marha egyszerü a megoldás..
2020. jún. 16. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!