A köhögést (legyen szó bármiféle köhögésről) hogyan lehetne legjobban megszüntetni?
Ha lenne mit kiköpni, akkor inkább köptető kell, nem köhögéscsillapító... nem szabad elfojtani a köhögést akkor.
A Stodal is jó, de az csak homeopátiás.
Az mindkét fajta köhögésre való..elvileg.
Megpróbálhatod. Anno én is sokat köhögtem, nekem az izlandi zúzmó segített.
Inkább tudni kellene mi az oka és azt kezelni.
Attól függ.
Ha száraz a köhögés,nincs amit felköhögj,olyan mintha valami kaparná a torkod stb,akkor olyan szirupot kell venni ami megnyugtatja a nyálkahártyát.Van gyógyszer rá,de vényköteles.Jó a méz,mézes tea,meg eleve a sok folyadék rá.
Ha a köhögés produktív,jön fel váladék,azt nem szabad megszüntetni,mert a betegség csak súlyosabb lesz,a trutyi ott marad,elszaporodnak benne a bacik,nem akarod azt,hidd el.A váladék ürülését több féle, különböző módokon ható készítménnyel lehet segíteni.Nem árt ezek mellé se a bő folyadékbevitel,sőt.
Ha nem olyan vészes,és úgy érzed orvos nélkül is boldogulsz,akkor bármelyik patikus segít neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!