Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van valami bevált módszert...

Van valami bevált módszert hólyaghurutra? Egy hét múlva megyek orvoshoz, de addig szeretnék valamit szedni hogy ne legyen rosszabb.

Figyelt kérdés
Eddig próbáltam a tözegáfonyát, urnizol kapszulát, kamilla és cickafark teát de nem segített csak az antibiotikum.. de már annyit beszedtem hogy a háziorvos nem javasol többet így bejelentkeztem az urológiára. Csak nem szeretném hogy addigra rosszabb legyen , Urogin cseppek valakinek használtak?
2020. nov. 30. 17:13
 1/4 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Cickafarkot tudnám Neked javasolni, termèszetes gyógyir húgyuti gyulladásra! Felfázás eseten ajánlott a Cickafark Tea ès az ûlôfûrdô is! A teához 1 púpozott teáskanálnyit használunk fel belöle, amit negyec liter vizzel leforrázzuk, rôvid ideig állni hagyjuk, majd melegen elfogyasztjuk. Reggel ès este 1-1 csèszènyit igyunk. A hatás pár napon belûl èrezhetô! Ha ûlôfûrdôt is szeretnènk venni, akkor 100 g cickafarkot egy èjszakára hideg vizben áztatunk, majd másnap felforraljuk ès a fûrdôvizbe adjuk 15 percig ûljûnk benne! Kb 2-3 napig fûrôdjûnk igy! Minden jót!
2020. nov. 30. 17:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. nov. 30. 17:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Már bocs, de háziorvosként kérdezem, egy szerencsétken uroinfekcióhoz mi a tosznak urológus? A kolléga legalább megnézte minimum csíkkal? Miért nem lett antibiotikum indítva? Még ha urológushoz küld akkor is érdemes lenne legalább egy leoltást levenni, hogy legalább eredménnyel menj oda...
2020. nov. 30. 18:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a D-mannóz segített, DM-ben lehet kapni, ilyen kis por amit vízben kell feloldani.
2020. nov. 30. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!