Van valami bevált módszert hólyaghurutra? Egy hét múlva megyek orvoshoz, de addig szeretnék valamit szedni hogy ne legyen rosszabb.
Figyelt kérdés
Eddig próbáltam a tözegáfonyát, urnizol kapszulát, kamilla és cickafark teát de nem segített csak az antibiotikum.. de már annyit beszedtem hogy a háziorvos nem javasol többet így bejelentkeztem az urológiára. Csak nem szeretném hogy addigra rosszabb legyen , Urogin cseppek valakinek használtak?2020. nov. 30. 17:13
1/4 Angel3000 válasza:
Szia! Cickafarkot tudnám Neked javasolni, termèszetes gyógyir húgyuti gyulladásra! Felfázás eseten ajánlott a Cickafark Tea ès az ûlôfûrdô is! A teához 1 púpozott teáskanálnyit használunk fel belöle, amit negyec liter vizzel leforrázzuk, rôvid ideig állni hagyjuk, majd melegen elfogyasztjuk. Reggel ès este 1-1 csèszènyit igyunk. A hatás pár napon belûl èrezhetô! Ha ûlôfûrdôt is szeretnènk venni, akkor 100 g cickafarkot egy èjszakára hideg vizben áztatunk, majd másnap felforraljuk ès a fûrdôvizbe adjuk 15 percig ûljûnk benne! Kb 2-3 napig fûrôdjûnk igy! Minden jót!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. nov. 30. 17:58
3/4 anonim válasza:
Már bocs, de háziorvosként kérdezem, egy szerencsétken uroinfekcióhoz mi a tosznak urológus? A kolléga legalább megnézte minimum csíkkal? Miért nem lett antibiotikum indítva? Még ha urológushoz küld akkor is érdemes lenne legalább egy leoltást levenni, hogy legalább eredménnyel menj oda...
4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem a D-mannóz segített, DM-ben lehet kapni, ilyen kis por amit vízben kell feloldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!