Melyik a rosszabb? Mindig melltartó az lenni, vagy amikor tehetem, levenni?
Amikor teheted leveszed. És nem igaz nem nyúlik meg. Csak sportnál kell odafigyelni, és jó melltartó kell. Ennyi a "titok".
Ha egész nap abban kéne lennem..hát..
Egyik sem rossz! Egyénfüggő, hogy ki mikor akar melltartót hordani. Természetes dolog, hogy egy idő után a gravitáció hatására megereszkednek a mellek, de ennek mértéke életkortól, mellek nagyságától, bőrtípustól, genetikai addotságoktól is függ. Logikus, hogy a melltartó csökkenti a gravitáció hatását, hiszen "alátámasztja" a melleket, tehát valamennyire csökkenti a megereszkedést.
Én pl mindig hordok melltartót amikor ébren vagyok (kényelmes pamutot), mert nagyok a melleim és a súlyuknál fogva hajlamosak a megereszkedésre. Már nagyon várom a mellkisebbítő műtétemet, hogy megszabaduljak tőlük, mert rohadtul fáj a hátam. Ha kicsi melleim lesznek, valószínűleg nem fogok egész nap melltartót hordani, majd meglátom. :)
Én soha nem viselek melltartót itthon, így a legkényelmesebb és az óriási tévhit, hogy ha soha nem viselsz melltartót, akkor fog megereszkedni.
Pont hogy fordítva igaz!
L
De:
-Egyesek szerint a melltartótól a mellet tartó szövet/izom elveszíti funkcióját, és ellazul.
-Mások szerint azért fog ellazulni, mert a gravitáció lehúzza és nincs mi tartsa ha nem hordunk melltartót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!