Mellfájdalom mitől egyre rosszabb?
Az elmúlt 2-3 évben a menstruációt megelőző mellfájdalmak odáig romlottak, hogy már menstruáció előtt kb 2 héttel elkezdének fájni, előtte 1 héttel már hozzáérni is fáj, melltartóból csak a nagy stabilitást adó sportmelltartót tudom elviselni, szigorúan mindenféle merevítő nélkül.
Végig fáj menstruáció alatt is, bár a fájdalom enyhül az utolsó napokra. Konkrétan egy ciklus alatt a 4-ből 3 hetet fáj a mellem.
Mindkét oldalon, elég csomósak is általában, talán néha a bal oldali erősebben szúr.
Mit tehetnék? Elmegyek amint tudok nőgyógyászhoz, de mindig legyintenek rá, hogy ez ezzel jár. Eddig férfiakhoz jártam, és ők könnyen legyintenek mert sosem fájt nekik még a mellük. De pl múltkor is már mielőtt megjött véletlen mellbe vágtam magam, egy pillanatra megszédültem a fájdalomtól, utána napokig jobban fájt.
Fiatal vagyok még, a 30at pár év múlva töltöm. Sokáig fogok még menstruálni és nem szívesén élnek ezzel meg így hónapról hónapra.
Volt valaki hasonló cipőben? A nőgyógyász mit mondott nektek? Esetleg valami bevált krém, vitamin, gyógyszer ami nem a cataflam? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!