Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mellfájdalom mitől egyre...

Mellfájdalom mitől egyre rosszabb?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 2-3 évben a menstruációt megelőző mellfájdalmak odáig romlottak, hogy már menstruáció előtt kb 2 héttel elkezdének fájni, előtte 1 héttel már hozzáérni is fáj, melltartóból csak a nagy stabilitást adó sportmelltartót tudom elviselni, szigorúan mindenféle merevítő nélkül.

Végig fáj menstruáció alatt is, bár a fájdalom enyhül az utolsó napokra. Konkrétan egy ciklus alatt a 4-ből 3 hetet fáj a mellem.

Mindkét oldalon, elég csomósak is általában, talán néha a bal oldali erősebben szúr.

Mit tehetnék? Elmegyek amint tudok nőgyógyászhoz, de mindig legyintenek rá, hogy ez ezzel jár. Eddig férfiakhoz jártam, és ők könnyen legyintenek mert sosem fájt nekik még a mellük. De pl múltkor is már mielőtt megjött véletlen mellbe vágtam magam, egy pillanatra megszédültem a fájdalomtól, utána napokig jobban fájt.

Fiatal vagyok még, a 30at pár év múlva töltöm. Sokáig fogok még menstruálni és nem szívesén élnek ezzel meg így hónapról hónapra.

Volt valaki hasonló cipőben? A nőgyógyász mit mondott nektek? Esetleg valami bevált krém, vitamin, gyógyszer ami nem a cataflam? :(

2020. aug. 18. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát erre nem krém kell, hanem orvoshoz menni. A menzesz alatt nekem is jobban fáj, de aztán elmúlik. Ha nagyon nyomkodom, nekem is van enyhe fájdalom, de normál esetben nem lehetne olyan mértékű, mint amit te leírsz. Próbálj meg női orvoshoz menni, mert a férfiak ezt úgysem tapasztalhatják meg.
2020. aug. 18. 10:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem folsav sokat javított ezen az állapoton de az E vitamint is javasolják. Nézesd meg nem vagy e vérszegény talán annak is lehetnek ilyen tünetei. Egy uh nem ártan biztos ami biztos. Nekem is sokszor volt ilyen időszakom. Fontos a kényelmes puha melltartó. Egy nem megfelelő darab sokat ronthat a helyzeten.
2020. aug. 18. 10:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Cisztas masztopatia. Ha nagyon nagy a fájdalom, akkor leszívhatóak a fájdalma s ciszták, ez átmenetileg enyhülést adhat
2020. aug. 18. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!