Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy menjek csütörtökön...

Hogy menjek csütörtökön nőgyógyászhoz? Spirált fog felhelyezni

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Csütörtökön spirált fog feljegyezni a nőgyógyászom, viszont elfelejtettem megkérdezni személyesen, hogy hogyan menjek, így e-mailnen meg telefonban meg olyan bután hangzik. Szóval a kérdésem:

Mivel menstruáció alatt teszik fel, hogy legyen a lehető legkellemesebb? Tampont tegyek fel, az felszívja? Vagy maradjon a betét, és egy intim törlőkendővel kitorlom amennyire csak tudom a vért?

2020. nov. 30. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:
29%

Hát egyértelműen tisztàbb a tampon.

Amikor küld vetkőzni akkor kiveszed, megtörölgeted magad.

Mikor öltözöl akkor teszel egy ujat

2020. nov. 30. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Az, hogy nem tudsz valamit és megkérdezed mióta butaság?
2020. nov. 30. 14:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, fura lenne ilyeneket írni e-mailen, nem? 😅 De ha szerintetek nem gáz, akkor írok neki is természetesen. :)
2020. nov. 30. 14:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Emailen igen, mivel isten tudja mikor válaszolnak. Fogod a telefont, mint egy ember és felhívod őket.
2020. nov. 30. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
Jaj ilyenen ne akadj már fent. Szerinted miközben felrakja nem lesz ott vér? Ne hülyéskedj már. Különben meg az első válaszoló jó nagy marhaságot írt. Kiveszed a tampont és ott majd megkérdezed hova dobhatod? Vagy berakod a táskádba? És amikor újat raksz fel ott mosod majd meg a véres ujjad? Szerintem az lenne inkább a gáz, nem az hogy betétet teszel be.
2020. nov. 30. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én vetéléssel voltam nőgyógyásznál. Durvábban véreztem, mint menstruációkor. Betéttel mentem, megtöröltem magam, elnézést kértem, de hát nyilván ez ilyen. A tampon nekem is fura lenne, pláne, hogy nem is tudsz kezet mosni, mielőtt felteszed az újat.
2020. nov. 30. 15:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!😊 Holnap fel is hívom!
2020. nov. 30. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!