Csütörtökön voltam a nőgyógyászomnál égő érzés miatt. Gynoflor kúpot írt fel, amiből tegnap volt az utolsó adag, de az égés még mindig fennáll. Menjek vissza vizsgálatra vagy csak várjak türelmesen pár napot?

Tényleg, azt el is felejtettem írni! Gombára is írt fel valamit, két darab volt benne és egy hét eltéréssel kell bevennem. Az egyik ugye múlt héten volt, a másik pedig most csütörtökön lesz.
Az antibiotikum mellé nem adott két hónapja, de ez a Gynoflor most elvileg probiotikum...
Ezért bízom benne, hogy hátha csak túlreagálom a dolgot.

Ha van bármilyen, fertőzésre utaló tünet (túrós vagy sárgás vagy halszagú váladék pl.), akkor feltétlenül menj vissza.
Ha nem, akkor lehetséges, hogy csak túlérzékeny vagy, és most már a gynoflor marja a külső részeidet (velem megesett, a többedik orvos jött csak rá, hogy nincs bajom, csak fel kellene hagyni a gyógyszerekkel). Erre a sima (gyógynövénymentes) vazelin segítség. De ha bármilyen fertőzésre utaló tüneted van, akkor feltétlenül menj vissza.

Nincs semmi normálistól eltérő. Azt leszámítva, hogy a gyógyszer ugye távozik. De a szaga átlagos.
Olvastam a betegtájékoztatóban, hogy okozhat ilyet esetleg, de azért megijedtem.
Akkor a gomba ellenit beveszem csütörtökön és várom, hogy elmúljon az égő érzés is.
El sem tudom mondani mennyire hálás vagyok a válaszodért!!! Nagyon nagyon szépen köszönöm!! :)

Akkor én sem értem.... Azt mondta nekem, hogy enyhe gyulladás és ez majd segíteni fog. De semmi nem változott azóta, csak egy csomó pénzt hagytam ott.
Köszönöm a válaszokat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!