Mit fog csinálni az orvos? 14 vagyok és csütörtökön jött meg elösször. (több lent) gyors és normális választ lécci
Mi a fenének mennél nőgyógyászhoz???
Anyukád fölöslegesen vinne... Ha nincs semmi panaszod, nincs szexuális partnered, nem akarsz gyereket (feltételezem, eszedben sincs), akkor semmi értelme elmenni. Ez olyan, mintha egy fiú, akinek elkezd nőni az arcszőrzete, rögtön borbélyhoz rohanna...
Ha már elvisz, nem fog semmit csinálni, úgy értem, nem vizsgál hüvelyen keresztül, még végbélen sem valószínű, hiszen nem vagy beteg, nincs semmilyen panaszod. Esetleg csinál egy ultrahangot és vesz vért. Ne izgulj miatta, nem lesz semmi gond, csak szerintem semmi sem indokolja, hogy elmenj.
Mi a bánatnak mennél nőgyógyászhoz????
Ha elmennél, akkor:
1. vagy elzavar haza a nőgyógyász, hogy nyugi, majd gyere vissza, ha megkezdted a nemi élete és eltelt már kb 1 év azóta,
2. vagy teljesen fölöslegesen manuálisan végig tapogat, benyúl esetleg egy vékony kacsával is, és a melleidet is áttapogatja.
Hát kb erre számíthatsz.
Akkor menjetek nőgyógyászatra ilyen fiatalon, ha valami bajod lenne, csak azért mert ő is ilyenkor volt, ne menjetek!
Dehogy menjetek!
Minek kellene kínoznod magad teljesen fölöslegesen!
Majd 5 év múlva, ha addig nincs semmi problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!