Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen MINI fogamzásgátló...

Milyen MINI fogamzásgátló spirált márkát válasszak? Személyes tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Természetesen, elsősorban a nőgyógyászom véleménye, ajánlása az első, de érdekelnének személyes tapasztalatok is. Milyen "márkát" ajánlanátok? Kizárólag HORMONMENTES és MINI spirálok érdekelnének.

Előre köszönöm! :)

2020. nov. 26. 18:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen, nekem melbea gold van
2020. dec. 2. 16:35
 12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válszokat! Igen, én is melbea gold miniről és gold t miniről hallottam (de nem tudom, a gold t hormonmentes-e) :)
2020. dec. 3. 17:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem nem szültként és fiatalként fogamzásgátló tablettát vagy pedig hüvelygyűrűt ajánlott a (magán) nőgyógyászom, de nem szeretnék hormonos megoldást. :(

Ti mit gondoltok? El vagyok keseredve, mert egyáltalán nem támogatta a hormonmentes spirál felhelyezését. Azt mondta, hogyha spirál, akkor is a Mini hormonos verzió. Amúgy egy fiatal dokiról van szó, reméltem, hogy modern gondolkodású.

2020. dec. 3. 17:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Hormonos spiral konkretan abortalja a megtermekenyult petesejtet, a hormonmentes csak nem engedi megtapadni
2020. dec. 3. 18:19
 15/17 A kérdező kommentje:
Nekem a nőgyógyászom ajánlotta :) Számomra a hormon tartalmút fogamzásgátlás nem opció (családi ágon öröklődő trombofilia miatt), ám ő azt mondta, hogy a fogamzásgátló előtt ajánlja a mini spirált, a who szerint is az a top 1 fogamzásgátló :) Engem megnyugtatott, egy országosan elismert nőgyógyászról van szó.
2020. dec. 3. 20:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Elkérhetem privátban az orvosod nevét, elérhetőségét?
2020. dec. 4. 11:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem hormonos tablettát nem ír ki mert 40 múltam, de hormonos spirált Jaydessat meg feltenné. Hát nem. 75 ezer ft és iszonyat sok rosszat olvastam róla. Hormonmentes mini spirálról nem is hallottam még.
febr. 12. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!