Fogamzásgátlóval hogy késleltethetem a megvonásos vérzést? Nektek mi a tapasztalatotok?
Egy éve szedek Ditinellt. Ez idő alatt még egyszer se késleltettem, de pont akkor fog megjönni, amikor nyaralni leszek. Ezt szeretném elkerülni. Elolvastam a leírást, de szerintem nem olyan érthetően van leírva. Az utolsó tabletta után a következő havi adag első sorából szedjek be annyit, amennyivel később szeretném, hogy megjöjjön? És 4 nap szünetet tartsak utána és egy teljesen újat kezdjek el szedni?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Az #1 vagyok. Közben megnéztem a tiéd betegtájékoztatóját.
"Mi a teendő, ha késleltetni akarja a havi vérzést?
Annak ellenére, hogy nem ajánlott, késleltetheti az esedékes havi vérzést, ha a 4. sorban található fehér színű, placebo tabletta bevétele helyett közvetlenül egy új csomag Ditinell filmtabletta megkezdésével folytatja a tablettaszedést. Ilyenkor a második csomag szedésének ideje alatt előfordulhat enyhe vérzés vagy menstruációszerű vérzés. A második csomag 4. sorában található, 4 fehér színű tabletta bevétele után folytassa a tablettaszedést egy újabb csomaggal."
Itt is azt írja amit én, ne hagyj szünetet.
Én Nuvaring gyűrűnél azonnal szünet nélkül tettem fel a következőt, de az folyamatosan adagolt 2 hormont egyszerre.
Tablettánál nem tudom hogy van. Van a vérzés idejére is? Mert azt kihagynám és szünet nélkül folytatnám az új levéllel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!