Noriel fogamzásgátlóról tapasztalatok?
Kedves kérdező!
A Noriel fogamzásgátló készítmény egy hormonális,kombinált fogamzásgátló,Progeszteront és ösztrogént tartalmaz. Véleményem szerint az egyik hatóanyagnak a mellékhatása,de olvassa el a gyógyszerhez mellékelt papírt, valószínűleg abban is talál hasznos információkat! Mivel a második levelet kezdte meg,feltételezem,nem rég óta szedi a készítményt, ezért még a szervezet sem szokott hozzá megfelelően,de ha kb 3-4 hét után sem múlnak a panaszai, lehetséges,hogy allergiás valamelyik mellék hatóanyagra! Javaslom,ha nem múlnak a tünetei azon az időn belül,amit említettem,keresse fel nőgyógyászát,illetve csináltasson egy allergia (prick) tesztet! Szeretném kérdezni,van-e esetleg valamilyen allergiája? Mikor volt utoljára vérvizsgálaton?
Tisztelettel: egy rezidens orvos
Én most végeztem a 2. levéllel, de nekem szinte csodát tett az arcommal, alig van most már pattanásom. Viszont nekem a nődokim azt is mondta, hogy szedjek D-vitamint is mellé, azt is a pattanások miatt, és szedek is. Valószínűleg az is segített.
Melleim nekem is kissé feszülnek, mintha nagyobbak is lennének, de amúgy nem okoz kénylemetlenséget.
Egyébként pattanásokat illetően a doki azt mondta, 3 hónap után se kell tőle csodát várni, mert ilyen téren nem erős gyógyszer, de hosszútávon segít. Szóval ha gondolod, szedd be még a 3. levelet, vagy menj vissza és kérdezd meg az orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!