Ciki a hajbeültetés, és egyéb hajpótló "eszközök"?
Egyáltalán nem ciki, én sose szóltam be emiatt senkinek, van pár parókas és hajbeültetéses ismerősöm is. Jól áll nekik, több az onbizalmuk, én csak örülök annak ha valakit ez boldogabbá tesz és szerintem az emberek többsége így gondolja.
Egyébként az okát tudni? Kivizsgáltattad magad?
Több éve volt neki, megmaradt, de ő olyan furán kopaszodott, nincs alapbetegsege.
Kezelik a pcost?
Nem tudom ez esetben mennyire lenne maradandó, de érdemes megkérdezni szakembert erről
Szerintem kevésbé ciki felvállalni a kopaszodást, mint egy paróka.
Vágasd rövidre mint Annie Lennox.
Vagy ha bevállalós vagy akkor told le nullásra mint Sinead O'Connor.
Amúgy volt egy lány ismerősöm aki szintén kopaszodott.
Velem vágatta le nullásra 2-3 hetente, mert van fodrászgépem.
Kb. 3 év után eléggé megerősödött a haja, akkor visszanövesztette, de akkor is csak csak rövidre.
Tök jól állt neki a kopaszság, pedig nem is különösebben szép arcú.
Azt mondta csomó pozitív visszajelzést kapott, hogy bevállalta.
Miért lenne ciki a paroka?
Pesten es neten rengeteg divatparóka van, ami megfizethető áron, szintetikus de nem műhatású, és van fejbőr része is. Mosható, göndöríthető. Nekem is van kettő, egy időbe mindennap hordtam. Mivel nekem hosszu hajam van, nem tudtam ugy leszoritani a hajam, es bepállik nap végére a fejbőr, illetve ha egésznap rajtad van, attól fájt a fejem, mert kicsit szoritott. Ezért ha parókához ragaszkodsz, lehet venni olyat ami csak a fejtetőt takarja, nézz szét neten. Szerintem nőiesebbnek éreznéd magad mint kopaszon.
De en senkit nem néznék le amiért kopasz vagy ha parokát hord, ez mindenki saját dolga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!