A hajátültetést ténleg ismételgetni kell kb. évente? Ezek szerint mégsem végleges megoldás?
Pár cikkben olvastam néhány ismert emberről (pl.: David Beckham)
akiknek a beültetés után ritkulni kezdett a haja, így megkellett ismételni.
Lehetőleg hozzáértők, vagy a témában jártasok válaszát várom:) Köszönöm!
"De amúgy az átültetett haj is kihullik, vagy csak az eredetileg is ott lévő?"
Kb 4-5% a veszteség, de amúgy nem hullik ki.
"A hajbeültetéssel csak a kopaszodás aktuális állapotát tudod kozmetikázni, maga a folyamat attól még nem áll meg."
Előbb-utóbb megáll a folyamat, egyénenként változó hogy hol. Az én nagyapámnak csak elől hiányzik egy kis haja, a másik nagyapámnak öregkorában is dús haja van. Apám 55 feletti de a fél haja még megvan stb, bár ő már 28-29 évesen is kopaszodó volt és ahhoz képest még "jól áll" hajügyileg.
Jobb helyeken genetikai vizsgálatot végeznek, amiből nagy valószínűséggel meg tudják állapítani, hogy hol ér véget a kopaszodásod. Melyik fázisig fogsz eljutni. Én azt mondom, hogy 45 éves korig érdemes megcsináltatni, aztán legalább 10-15 évig vagy akár egész hátralévő életedben lehet normális mennyiségben hajad. Ha esetleg durván kopaszodj később is, akkor meg letolod teljesen. Elvégre 60-70 felett meg már tökmindegy hogy néz ki az ember, nem? Abban a korban mások az igények, elvárások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!