El lehet tüntetni véglegesen bőrről a "terhes csíkokat"?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és az elmúlt 3 hónapban eléggé elmaradt a mozgás, és 3kg-ot híztam. Ez mind meg is látszik rajtam mert mind a két combomon és hátul a vádlimon megjelentek ilyen bőrnyúlásos csíkok (nem tudom a pntos nevétl). Nem szeretnék ezekkel együtt élni. Van valami biztos dolog amitől elmúlhat? Vagy megfognak látszani évekig?🥺2020. jún. 14. 15:33
1/12 anonim válasza:
Stria. Max elhalvanyodasra van esély. Mondjuk ha 3 kiló hízástól megjelent, akkor nagyonnrossz bőröd van, nem fog semmi segíteni. Vádlin még nem is hallottam ilyenről amugy...
2/12 anonim válasza:
sajnos nem múlasztja el semmi őket, a terhes nők hasán is meg szokott jelenni amikor hirtelen megnyúlik a bőr a növekedéstől a hasnál
3/12 anonim válasza:
Kötőszöveti gyengeség, semmi nem tünteti el, de elhalványodik. Genetika, ellene nem tudsz tenni.
4/12 anonim válasza:
Majd később a plasztikai sebész, de házi praktikákkal nem.
A bőrőd mélyebb irha rétegei szakadtak meg, az nem tűnik el mint egy karcolás a felhámon.
5/12 anonim válasza:
No mesélj, egy plasztikai sebész egy kiterjedt, szülés utáni teljesen striás hasat hogyan tesz rendbe!
6/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
A google barátomat megnézve a plasztika is csak halványítja, ki lehet fizetni egy rakás pénzt azért, amit a természet majd megold. A képeken pont látszik, hogy nem tűnik el a stria, nem is tünhet, hisz meg van repedve a bőr.
9/12 anonim válasza:
Lehet inkább azért jelentek meg mert növekszel, vagy volt most egy nagyobb növekedési fázisod. Nekem is ilyen tök hülye helyeken lettek anno striáim mert rövid időn belül sokat nyúltam
10/12 anonim válasza:
8-as, nyílván, de a természetes halványulás akár 5-8 évig is eltart, ezzel meg egy kicsit felgyorsítjuk. Ne kötekedj, inkább örülj neki, hogy van ilyen. A negatív hullámaiddal menj máshova...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!