Székrekedésem van és nagyon fáj a hasam már, mit csináljak?
Napok óta küzdöm székrekedéssel, már látszólag is megnőtt a hasam, tele vagyok gázokkal, de egyszerűen semmi se segít. Próbáltam szilvát tejjel de az sem hajtott meg.
Holnap mennénk ráadásul a barátom szüleihez szülinapozni ahol rendszerint lakodalmi mennyiségben főznek de ilyen állapotban jelenleg elmenni se tudnék szerintem, nemhogy még ott fogyasztani is.
Pár evőkanál olaj megkérni az útját, könnyebben is fog kijönni.
Igyál sok (rengeteg) folyadékot, és kefírt.
Mióta nincs székleted? Egy dolog a banális székrekedés, meg egy dolog a bélelzáródás..Szelek mennek?
Amúgy ilyenkor én szoktam inni két pohár meleg vizet, az segít.
Egyél olyan gyümölcsöket, kajákat amik hajtanak. Pl.: szilva,narancs...még van csomó de nem akarok baromságot mondani inkább keress rá.
Amúgy meg régebben a bátyámnak is volt ilyen. Több napig az ágyon feküdt és evett minden félét ami hajtotta(orvos mondta)
Egyáltalán nincs székletem 4 napja. Voltam wc-n sokszor, de semmi se jött ki. Erölködni meg nem szeeetnék és aranyeret kapni. Szelek jönnek ki igen, túl sok is.
Napi kétszer-háromszor szoktam amúgy ideális esetben nagywc-zni olyan már volt hogy két napig nem tudtam na de hogy 4 napig olyan még sosem.
Köszi a tippeket egyébként, a meleg vizeset is már próbáltam, a sok folyadékot is, gyümölcsöt is ettem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!