Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csináljak?SOS

Mit csináljak?SOS

Figyelt kérdés
Hónapok óta bélproblémáim vannak,nemsokára megyek béltükrözésre(2 hét).Eddig a székletemmel az volt hogy néha szorulásom,néha hasmenésem volt.Mostanaban viszont az elmult napokban minden székelésnél szorulásom van.A székletem kemény,most viszont már nem csak annyi,a végbélnyílásom nagyon fáj főleg ürítésnél.Utoljára nem sikerült mivel annyira fájt,úgy éreztem nem fog menni.Valakinek valami tippje van,hogy hogy lehetne a székletet lazítani,vagy hogy kevésbé fájjon?

2020. júl. 21. 00:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Hülyén fog hangzani de azt javasolnám mindenkepp próbáld meg.. nekem is kis koromtól kezdve ilyen problemaim vannak es nekem az MINDIG bejon hogy a felmosovodrot oda teszem magam ele es rateszem a labam. Mindenfele gyógyszert, kupot próbáltam es egyszerűen semmi nem volt jo. Olyan szintre jutottam el, hogy volt h osszeestem mar annyira gorcsoltem. Es nekem ez segített, en évek óta csak így tudok wczni.. es ha ez sem segít dulongelek előre hatra.
2020. júl. 21. 00:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Igyál meg egy féldeci étolajat aztán egy óra múlva menj wc re .

De akár napokig hányingered lehet miatta , meg a hasad is menni fog egy ideig .

Bocs de nem jut eszembe más

2020. júl. 21. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!