Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vendégségben nehéz széklet?...

Vendégségben nehéz széklet? Szóljak erről a barátomnak?

Figyelt kérdés
A barátomnál töltöm a hétvégét és sajnos reggel nem tudtam megkönnyebbülni. Máskor egy pisilés alatt is le szoktam náluk tudni, most viszont nem ment. Az a baj ha 4-5 percnél tovább vagyok bent már kopognak. Úgy 10-15 perc elvonultságra lenne szükségem de tuti rám kopognak és kérdezősködni fognak. :( 19L
2020. nov. 14. 15:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Minek ücsörögsz bent annyit? Akkor menj, ha kell, addig meg egyél, igyál, hogy jöjjön az inger. Egyébként szólhatsz neki, nem ciki, bár ha a szüleivel testvérekkel él, akkor rögtön közügy lesz.
2020. nov. 14. 15:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, öten vagyunk és túl cikinek érzem. :(
2020. nov. 14. 15:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezen mit kell szégyellni? Komolyan nem értem. Elmész, kitolod, lehúzod, ő is szokott kakilni.

Ha rádkopognak szólj ki hogy foglalt, meg fogják érteni, ne stresszelj ezen. Sokkal rosszabb ha tartogatod, felpuffadsz, finagnod kell egész nap és görcsöl a hasad.

Fogod magad, elmész, beletolod a trágyát a klotyóba, kitörlöd a segged, befújod illatosítóval vagy kiszellőztetsz és megy tovább a nap.

2020. nov. 14. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!