Fekete, szagtalan széklet?
Figyelt kérdés
Összeszedtem egy húgyúti fertőzést, amivel voltam urológian, írtak fel antibiotikumot, amiből még 2 napot kell szednem (2db van még) a fertőzéstol fájt a vesém is ami mára jobb éjszakánkent még néha előjön a fájdalom, viszont az antibiotikumtol hasmenésem, haspuffadásom lett, erre 2 napja elkezdtem probiotikumot szedni napi 3-mat. Talán egy kicsit jobb lett, előtte szedtem hozzá aktív szenet is a hasmenésre, kb 2 napja vettem be az utolsót és jelenleg hasmenés szerű fekete szagtalan székletem van. Mitől lehet? Lehet ebből nagyobb gond? Hagyjam abba az antibiotikumot? Vagy az aktív szén miatt lehet fekete?2020. okt. 13. 09:35
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi elirtam 2 nap van hátra, így 4 antibiotikum maradt, 2x1et kell bevennem
2020. okt. 13. 09:37
2/8 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg az orvosodat?
3/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ez urológushoz tartozik, ma felhívom a háziorvost, sulizom, így utána tudom,kiirtam hátha valakinek volt hasonló :@
2020. okt. 13. 09:48
4/8 anonim válasza:
De az urológushoz tartozik, hiszen ő írta fel a gyógyszert.
Egyébként meg nyilván a széntől fekete.
5/8 anonim válasza:
Eltaláltad, a széntől fekete. A hasmenés ellen viszont ajánlatos bevenni 1 szem Bolus adstringens tablettát.
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem attól fekete. Volt , hogy vettem be napi 3 at nem színezte el. De sok ételtől lehet fekete, egyél meg 5 db oreo kekszet, és olyan lesz a széklet mint a szurok, én akkor kaptam frászt.
7/8 anonim válasza:
Nekem is mindig fekete a széntől pár nappal azután is, hogy szedtem. Nyugi :)
8/8 anonim válasza:
A szén miatt fekete. Ez normális. Szedjél probiotikumot, ha nem akarsz úgy járni mint én. Egy hónapja hasmenésem van, úgy felborult a bélflóra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!