Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fekete, szagtalan széklet?

Fekete, szagtalan széklet?

Figyelt kérdés
Összeszedtem egy húgyúti fertőzést, amivel voltam urológian, írtak fel antibiotikumot, amiből még 2 napot kell szednem (2db van még) a fertőzéstol fájt a vesém is ami mára jobb éjszakánkent még néha előjön a fájdalom, viszont az antibiotikumtol hasmenésem, haspuffadásom lett, erre 2 napja elkezdtem probiotikumot szedni napi 3-mat. Talán egy kicsit jobb lett, előtte szedtem hozzá aktív szenet is a hasmenésre, kb 2 napja vettem be az utolsót és jelenleg hasmenés szerű fekete szagtalan székletem van. Mitől lehet? Lehet ebből nagyobb gond? Hagyjam abba az antibiotikumot? Vagy az aktív szén miatt lehet fekete?

#antibiotikum #széklet #gyomorfekély #húgyúti fertőzés #Szagtalan fekete széklet #Szagtalan széklet
2020. okt. 13. 09:35
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi elirtam 2 nap van hátra, így 4 antibiotikum maradt, 2x1et kell bevennem
2020. okt. 13. 09:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg az orvosodat?
2020. okt. 13. 09:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ez urológushoz tartozik, ma felhívom a háziorvost, sulizom, így utána tudom,kiirtam hátha valakinek volt hasonló :@
2020. okt. 13. 09:48
 4/8 anonim ***** válasza:

De az urológushoz tartozik, hiszen ő írta fel a gyógyszert.

Egyébként meg nyilván a széntől fekete.

2020. okt. 13. 09:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Eltaláltad, a széntől fekete. A hasmenés ellen viszont ajánlatos bevenni 1 szem Bolus adstringens tablettát.
2020. okt. 13. 10:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem attól fekete. Volt , hogy vettem be napi 3 at nem színezte el. De sok ételtől lehet fekete, egyél meg 5 db oreo kekszet, és olyan lesz a széklet mint a szurok, én akkor kaptam frászt.
2020. okt. 14. 23:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig fekete a széntől pár nappal azután is, hogy szedtem. Nyugi :)
2020. okt. 30. 12:24
 8/8 anonim ***** válasza:
A szén miatt fekete. Ez normális. Szedjél probiotikumot, ha nem akarsz úgy járni mint én. Egy hónapja hasmenésem van, úgy felborult a bélflóra.
2020. nov. 3. 00:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!