Peteéréses panaszok, normális?
Sziasztok!
Nem győztem kigobozni ma, mit ehettem be (ételérzékeny vagyok, de diétázom) mert pár napja enyhe hasmenésem van. Vagyis inkább laza székletem, meg bugyorgok.
Majd most estére elkezdtem alul oldalt szurkálni és pontosan a ciklusom közepén vagyok, napok óta megvan az érdekes folyás is.
Előfordulhatnak ilyenek ovu idején? Szurkálásom már néha volt eddig is.
Van valami praktikátok rá, ami beválik? Gyógytea bármi?
Szia!
Szerintem ez egyénfüggő.
Van ismerősöm aki meg sem érzi, nekem szokott fájni, csak nem minden hónapban. Előfordulhat tőle hasi panasz szerintem, van aki émelyeg tőle, ilyenkor dolgoznak a hormonok meg megváltoznak alul a dolgok.
Hu nekem egyszer úgy fájt attól féltem eskü hogy vakbélgyuszi. Jobb oldalt fájt minden mozdulatra napokig. És nekem akkor ment tőle picit a hasam, tehát én se hasmenésnek mondanám csak ja ilyen... más volt :D
De én is ismerek olyat aki émelyeg meg feje fáj szóval sok ilyen lehet tőle. Szerintem ilyenkor a megszokottnál nagyobb hormonváltozás megy végbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!