Mennyi ideig tart amíg kiderül, hogy nem lehet valakinek gyereke?
Figyelt kérdés
Próbáljuk kiszámolni a férjemmel, hogy mennyire kockázatos felvenni a babavárót. A válástól annyira nem félünk, viszont a környezetünkben többeknek nagyon nehezen jött össze a gyerek. Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek mennyi idő, amíg a védekezés elhagyásától eljutsz addig a pontig, hogy kiderül felhasználtad az államilag támogatott lombikbébi programokat és nem lehet gyereked?2020. nov. 13. 08:55
1/3 anonim 

válasza:

Ha elmentek kivizsgáltatni magatokat, akkor ez az idő lényegesen lecsökken, talán egy hétre (én még nem voltam ilyenen, így nem tudom)
DM-ben amúgy lehet kapni olyan cuccost, ami a sperma minőségét ellenőrzi. Erről szintén nem tudok sajnos nyilatkozni, csak futólag láttam.
2/3 A kérdező kommentje:
Előtte van még hormonális próbálkozás - az ismerősök többségének ez 2-3 év biztos volt, lombik programosalat nem ismerek, így nem tudom mennyi idő után javasolják a lombik programot...
2020. nov. 13. 09:13
3/3 anonim 

válasza:

A lányom első gyereke lombik baba. Kicsit füllentett, így előbb került be a "gépezetbe", amúgy 1 év folyamatos próbálkozás után javasolják a kivizsgálást. Egy DM-ben kapható sperma teszt messze nem azt nyújtja amit kellene, egy sperma vizsgálatnál több mindent néznek, nem csak azt, hogy mennyi mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!