Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kaphattam fertőzést a tangától?

Kaphattam fertőzést a tangától?

Figyelt kérdés

Hétvégén voltam egy barátnőmmel wellnessezni, tangás fürdőruha volt rajtam. Éppen áztattuk magunkat egy medencében a délelőtt folyamán mikor sürgősen el kellett mennem nagywc-re. Utána rögtön visszamentem a vízbe és egész nap abban a bugyiban voltam. Ma már úgy keltem, hogy csíp és viszket odalent. Olvastam hogy fenékből át tud vinni bacikat a tanga a hüvelybe, megijedtem, hogy ez történhetett. Szerintetek?

21/n

2020. nov. 10. 19:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%

ne foglalkozz vele, kérdező. ezen az oldalon sok olyan hülye van, aki állandóan a női betétekkel, menstruációval, felnőtt pelenkával, csirke/disznó/hal vágásával foglalkozik, biztosan van köztük olyan is, aki a kakával. bár ez utóbbiba még nem futottam bele. betegek. és akik gyakran lógnak itt, azok ezt már unják és undorodnak is ettől.

lehet, hogy összekevertek vele/velük

2020. nov. 12. 13:09
 12/14 A kérdező kommentje:

11-es koszi a tamogatast! :)

Es neked esetleg valami gondolatod hogy kaphattam-e fertozest avagy sem? :/

2020. nov. 12. 16:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a vízben, kérdező. ott simán össze lehet szedni mindenféléket
2020. nov. 12. 16:05
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Velem is volt már olyan, hogy fürdőzés után elkaptam valamit... de akkor is észleltem hasonló tüneteket, amikor nyàron reggeltől estig tangában voltam, nem voltam otthon és váltó fehérneműt sem vittem. Meleg van “ott”, az meg kedvező a baciknak...

De a fürdőhelyen is összeszedhettél valami bacit a wc-ről, vagy a vízből. Érdemes ilyenkor fürdő után valami hüvelykúpot használnod, ami kimondottan ilyen helyzetekre van... ha használsz most ph visszaállító kúpot, azzal nem ártasz! :)

Ha nem múlik a tüneted akkor gynoflort ajanlom, vénynélküli! :) ha van kérdésed írj pm-be!:) kitartást!

Egyébként a tangát én is ritkán veszek már fel, fontosabb az egészségem, sajnos én is hajlamos vagyok ezekre a fertőzésekre... bárhogy és bárhol elkapjuk, ha nem figyelünk..

2020. nov. 16. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!