Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kiderült , hogy el van zarodva...

Kiderült , hogy el van zarodva mindkét petevezetom . Egyenlőre feldolgozási fázisban vagyok , tudom hogy így csak a lombik maradt mint esély, mire készüljek ?

Figyelt kérdés

Tudom hogy valaki kemény és bármit elvisel amit elé sodor az élet nem törik meg , de nem tudom hogy én hogyan kezeljem ezt a helyzetet baba tervezés miatt történt a hsg , nem erre az eredményre számítottam , nem tudom hogy induljak útnak ( lelkileg)

Jár valaki hasonló cipőben ?

2020. nov. 5. 16:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, a gyász érzés természetes, nem is erre értettem, nekem sem esett jól mikor megtudtam, de nagyon sokan képtelenek elfogadni hogy máshogy is lehet, és ez nem jelenti azt hogy kevésbé vagyunk nők. :) Én azt gondolom média, orvosok, sőt még más nők is annyira ráfeszülnek a saját gyerek kérdésre, hogy a végén akinek nem természetes uton lehet teljesen kikészül. Ezért nem árt kicsit kivülről nézni és tudatosítani hogy így is sok szép lehetőségünk van :)
2023. júl. 16. 02:17
 12/12 anonim válasza:

Kedves utolsó! Köszönöm a gondolataid, igazad van, úgy érzem, neked egy nagyon pozitív hozzáállásod van a dolgokhoz és ez sokmindenben segíthet az élet bármely területén!

Én is tanulom még ezt!🙂

Minden jót kívánok! :)

2023. júl. 16. 11:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!